Viestintäpäällikkö

Turku

TURUN KAUPPAKAMARI on Varsinais-Suomen alueella toimivien yritysten yhteistyöverkosto, joka edistää yritysten toimintaa ja kasvua. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä. Sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista. turunkauppakamari.fi

 

Työskentelet monipuolisesti vaikuttavan viestinnän parissa. Erilaiset tiedotteet, artikkelit, uutiskirjeet ja blogitekstit ovat arkipäivääsi. Hoidat viestinnän kokonaisuuden itsenäisesti suunnittelusta toteutukseen, hyvässä yhteistyössä työyhteisön muiden ammattilaisten sekä ulkoisten sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa. Saat myös vetovastuuta valiokuntatyöskentelystä sekä mahdollisesti muita vastuualueita oman kiinnostuksesi ja taustasi mukaan. Yhteistyössä kollegoittesi kanssa olet osaltasi varmistamassa parasta mahdollista toimintaympäristöä varsinaissuomalaisille yrityksille.

Toivomme sinulta korkeakoulututkintoa (esim. AMK, KTM), johon sisältyy viestinnän opintoja. Odotamme kokemusta vastaavista tehtävistä ja näyttöjä tuloksekkaasta viestinnästä. Suomen kielen taitosi on luonnollisesti erinomainen, muu kielitaito on eduksi. Olet kiinnostunut digitaalisen viestinnän mahdollisuuksista ja hyödynnät työssäsi mielelläsi uusia tekniikoita. Hallitset hyvin esim. InDesign, Photoshop ja WordPress -ohjelmat. Kirjallisen viestinnän lisäksi sinulla on visuaalisia taitoja, kuten valokuvaaminen ja videotuotanto. Persoonana olet oma-aloitteinen, innostunut oppimaan ja luomaan uutta sekä yhteistyökykyinen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän osaavassa ja arvostetussa organisaatiossa, mukavan työyhteisön tuen sekä hyvät henkilöstöedut. Saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä verkostoitua alueen yritysten ja organisaatioiden kanssa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola puh. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 9.2. klo 9 – 11 ja 15.2. klo 14 – 16. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 17.2.2021 oheisen linkin kautta

HAE TÄSTÄ