Yksikönpäällikkö, Green Building & Sustainability

Espoo

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiö toimii Suomessa maanlaajuisesti 2500 asiantuntijan voimin. Palveluja ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Tule tekemään kestävää tulevaisuutta avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

 

Yksikönpäällikkö, Green Building & Sustainability

 

Nykyisen kestävän rakentamisen ja vastuullisuuden yksikön esimiehen siirtyessä uusien haasteiden pariin organisaation sisällä, etsitään tavoitteellista sekä asiakaslähtöistä rakennetun ympäristön ja kiinteistöalan osaajaa vastaamaan kokonaisvaltaisesti yksikön toiminnasta ja menestymisestä.

Kestävän rakentamisen ja vastuullisuuden yksikkö tuottaa palveluita niin rakennushankkeisiin, olemassa oleviin kiinteistöihin kuin organisaatioiden vastuullisuuden kehittämiseen. Yksikön palveluihin kuuluvat mm. ympäristösertifiointien konsultointi, rakennusten elinkaarianalyysit, hiilineutraalisuustiekartat sekä vastuullisuusstrategiat ja -raportointi. Yksikköön kuuluu valtakunnallisesti 15 asiantuntijaa sekä yksikönpäällikkö. Toimipaikkasi sijaitsee Espoossa Rambollin uusissa moderneissa toimitiloissa. Lisätietoa Rambollin tarjoamista kestävän rakentamisen palveluista löytyy osoitteesta: https://fi.ramboll.com/palvelut/kiinteistot_ja_rakentaminen/suunnittelu-ja-projektipalvelut/kestavan-rakentamisen-palvelut

Uutena yksikönpäällikkönä vastaat kokonaisuudessaan kestävän rakentamisen ja vastuullisuuden yksikön toiminnasta ja tuloksesta. Toimit lähiesimiehenä itsenäiselle ja omistautuneelle asiantuntijatiimille. Toimivien yhteistyösuhteiden rakentaminen ja ylläpitäminen on roolissasi tärkeää. Tuet projektipäälliköitä projektien johtamisessa. Osallistut tarjousten laadintaan sekä asiakkuuksien ja palveluiden kehittämiseen. Olet tukena tiimillesi päivittäisissä asioissa. Vastuullasi on myös yksikön henkilöstösuunnittelu ja rekrytoinnit. Tehtävässäsi raportoit sektorin johtajalle ja kuulut kiinteistökonsultoinnin sektorin johtoryhmään.

Saatat olla oikea henkilö, jos sinulta löytyy laaja-alaista ymmärrystä kestävän rakentamisen ratkaisuista ja organisaatioiden vastuullisuusjohtamisen käytännöistä. Toivomme aikaisempaa esimieskokemusta sekä valmentavaa johtamisotetta. Erinomaiset vuorovaikutus- ja esiintymistaidot ovat roolissasi tärkeitä. Omaat näkemyksellisyyttä ja tahtotilaa kehittää yksikön toimintaa vastaamaan tulevaisuuden muuttuviin haasteisiin.

Miksi Rambollille? Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Yrityksessä työtä tehdään, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeet ja innovatiiviset ratkaisut vievät koko alaa eteenpäin. Rambollilla teet työtäsi kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi perustamisestaan vuodesta 1945 lähtien. Yritys vie kehitystä eteenpäin ja vaikuttaa yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

Rambollissa tuetaan henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksen menestystä. Kestävän tulevaisuuden rakentamisessa korostuvat asiakasymmärrys, kokonaisvaltainen lähestymistapa ja kyky yhteensovittaa erilaisia osaamisia ja tavoitteita. Rambollissa pääset käyttämään luovuuttasi ja kehittämään huippuosaamistasi.

Heräsikö kiinnostuksesi? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi palkkatoiveineen ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 7.9.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Kalle Metsovuori p. 050 593 7389, kalle.metsovuori@hrsadvisors.fi.

 

Jätä hakemus tästä