Hyvinvointi- ja terveystuotteita valmistava ruotsalaislähtöinen Midsona on toiminut eri muodoissaan jo vuodesta 1892. Toimimme Suomen ja Ruotsin lisäksi Tanskassa sekä Norjassa ja meitä on jo yli 350 ammattilaista. Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat mm. Urtekram, Friggs, Naturdiet ja Tri. Tolosen terveystuotteet. www.midsona.fi.

midsona

 

Toimintamme laajentuessa etsimme kasvavaan organisaatioomme Vantaalle sinua intohimoinen ja energinen

BRAND MANAGER

Tehtävässä vastaat nimettyjen tuotemerkkien markkinoinnista, strategiasta sekä päämiesyhteistyöstä ja toimit aktiivisesti myynnin tukena edistäen tuotteiden myyntiä. Vastaat omien brändiesi osalta markkinointibudjetin laadinnasta ja osallistut tuotteiden hinnoitteluun, myyntiennusteiden ja -budjetin laatimiseen, tuotepakkausten suunnitteluun sekä yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen osana markkinointitiimiä. Vastaat luonnollisesti myös tuotemerkkiesi markkinointimateriaalista sekä uusien tuotteiden lanseerausten koordinoinnista. Hoidettavanasi on 2-3 tuotemerkkiämme.

Odotamme sinulta 2-5 vuoden aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä elintarvike-, luontaistuote- tai päivittäistavarakaupan alalta. Olet luonteeltasi avoin, ulospäinsuuntautunut ja myynnillisestä vaikuttamisesta kiinnostunut sekä itsenäiseen työskentelyyn ja itseohjautuvuuteen kykenevä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi tai KTM) ja kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti englannin kielellä. Ruotsin kielen taidosta on etua konsernin välisiä tehtäviä hoidettaessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn voimakkaasti laajentuvassa yrityksessä. Pääset työskentelemään vahvojen elintarvike, luontaistuote ja terveydenhoito brändiemme parissa yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa. Yrityksessämme on aito mahdollisuus edetä ja saada tulevaisuudessa myös lisää vastuuta. Tarjoamme myös hyvät ja kilpailukyiset edut, kiinnostavat ja trendikkäät tuotteet sekä innostuneen ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa meitä avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko, 0400 399 825 (ke ja pe 14-16) ja Toni Koskinen, 040 742 7525 (pe klo 14-15)

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 19.12.2016 oheisen linkin kautta.

HAE TEHTÄVÄÄ

 

midsonabrandit