midsona

 

Midsona on Pohjoismaiden johtava terveys- ja hyvinvointi tuotteiden valmistaja ja jakelija. Tehtävänämme on auttaa ihmisiä elämään terveellisemmin – joka päivä. Hyvinvointi- ja terveystuotteita valmistava ja yrityksemme on toiminut eri muodoissaan jo vuodesta 1892. Toimimme Suomen ja Ruotsin lisäksi Tanskassa sekä Norjassa ja meitä on jo yli 350 ammattilaista. Suomessa meitä on 25. Midsona konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli n. 220M€ ja Midsona suomen nopeasti kasvava liikevaihto n. 20M€. Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat mm. Urtekram, Friggs, Naturdiet, Elivo, Compeed ja Tri. Tolosen terveystuotteet. Tutustu yritykseemme osoitteessa www.midsona.fi.

 

Etsimme Vantaan konttoriimme sinua, energinen ja kasvuhakuinen

Brand Manager

 

Tehtävässä vastaat kasvuun tähtäävien brändistrategioiden luomisesta sekä operatiivisen vuosisuunnitelman tekemisestä tavoitteineen. Tuoteportfoliosi koostuu Midsonan tunnetuimmista tuotemerkeistä. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat kokonaismyynnin, kannattavuuden, hinnoittelun ja budjetoinnin vastuu, sekä media, PR ja myymälämarkkinoinnin toteutus. Toimit osana markkinointitiimiä Suomessa sekä Pohjoismaissa. Työskentelet yhdessä päämiesten, myynnin, mainos- ja mediatoimistojen sekä tavarantoimittajien kanssa. Raportoit tehtävässä suoraan Marketing Directorille.

Odotamme sinulta innostunutta ja aktiivista asennetta sekä näyttöä brändien tuloksekkaasta kehittämisestä useamman vuoden ajalta vastaavasta roolista. Kokemus apteekkikanavasta ja ravintolisistä on etu tehtävässä menestymisen kannalta. Sinulla on hyvät projektinhallinta- ja tiimityöskentelytaidot sekä mahdollisesti aiempaa kokemusta tuotekehitysprojekteista. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn voimakkaasti kasvavassa pohjoismaiden johtavassa luomu- ja terveystuotealan yrityksessämme. Pääset työskentelemään vahvojen brändiemme parissa yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa. Yrityksessämme pääset vaikuttamaan ja toteuttamaan erilaisia projekteja monipuolisesti ja sinulla on aidot mahdollisuudet kehittää osaamisestasi ja edetä urallasi. Tarjoamme myös hyvät ja kilpailukyiset edut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa meitä avustavan HRS Advisorsin Maiju kangas, puh. 050 302 7185 (soittoajat: to 20.9. klo 13-14 ja pe 28.9. klo 12-14) ja Toni Koskinen, puh. 040 742 7525 (soittoaika: ti 25.9. 9-17). Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 30.9. mennessä alla olevan linkin kautta. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Jätä hakemus

Share This
hibaby