Oy Transmeri Ab on suomalainen 91-vuotias perheyritys, joka maahantuo ja markkinoi tunnettuja päivittäistavarakaupan brändejä, selektiivisen kosmetiikan merkkituotteita, semiselektiivistä kosmetiikkaa sekä luonnonkosmetiikkaa. Brändejämme ovat mm. Chanel, Guerlain, Kenzo, Police, Trind, Madara, Mossa, Whamisa, Weetabix, Alpen, Glade, Off!, Lemon Juice & Glycerine. Merkittävä osa valikoimastamme valmistetaan Vantaan Piispankylässä. Asiakkaitamme ovat suomalaiset päivittäistavarakaupan ketjut, yksityiset myymälät, tavaratalot, verkkokaupat sekä kuluttaja-asiakkaat.

Suomen johtava luonnonkosmetiikan maahantuoja ja verkkokauppias hakee kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen sinua, ammattitaitoinen ja innostava

 

Business Unit Manager

 

vastaamaan luonnonkosmetiikkasarjojemme liiketoiminnan kehittämisestä ja tuloksesta.

Edellytämme:

  • Usean vuoden työkokemusta ja näyttöjä kosmetiikan tai hyvinvoinnin alalta tuoteportfolion asiakaslähtöisestä kaupallistamisesta
  • Kokemusta ja osaamista luonnonkosmetiikkaan ja kestävään kehitykseen liittyvästä liiketoiminnasta
  • Vähittäiskaupan ja sen prosessien tuntemusta sekä ajantasaisia asiakas- ja yhteistyöverkostoja
  • Vahvaa ratkaisukeskeistä ajattelutapaa ja läpivientikykyä sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • Vahvaa esimieskokemusta
  • Soveltuvaa kaupallista koulutusta
  • Hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa
  • Perehtyneisyys ja intohimo luonnonkosmetiikkaan katsotaan eduksi

 

Tehtävässäsi sinulla on vastuu maahantuomiemme luonnonkosmetiikkabrändien myynnistä ja tuloksesta Suomessa ja Virossa. Määrittelet portfolion pitkän linjan strategian ja vastaat sen kehittämisestä. Toimit luonnonkosmetiikan brand managereiden ja key account managereiden esimiehenä ja raportoit kosmetiikkaliiketoiminnan johtajalle.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työtehtävän kasvavassa perheyrityksessä, mahdollisuuden kehittyä ja kehittää sekä mukavat työkaverit.

Lisätietoja kosmetiikkaliiketoiminnan johtaja Anu Koskinen, puh. 050 562 4826 ma 18.3. klo 9-11 tai to 21.3. klo 14-16, sekä HRS Advisorsin Maiju Kangas, puh. 050 302 7185 to 14.3. ja 21.3. klo 12-14.

Lähetä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 24.3.2019 mennessä:

 

Jätä hakemus

Share This