Eckes-Granini Finland Oy Ab:n tuotteet ovat vuosikymmenten varrella tulleet tutuiksi useille sukupolville ja ovat luonnollinen osa suomalaisten arkea. Marli ja Mehukatti -tuotemerkeille kehitetään jatkuvasti uutuuksia ja osa tuotteista on jo klassikoita. Myös God Morgon täysmehut ovat osa Eckes-Granini Finland Oy Ab:n tuotevalikoimaa.

Eckes-Granini Finland Oy Ab on osa Euroopan johtavaa mehuliiketoiminta-konsernia Eckes-Granini Group GmbH:ta, jonka pääkonttori sijaitsee Saksassa. Eckes-Granini Finlandin tuotanto on Suomessa keskitetty Turun tehtaalle. 

www.eckes-granini.fi  www.juissi.fi  www.mehukatti.com  www.godmorgon.fi  

 

Kaupallisessa organisaatiossamme avautuu nyt uusi tehtävä

CATEGORY DEVELOPER

 

Vastaat työssäsi kokonaisvaltaisesta tuoteryhmähallinnan kehittämisestä yhdessä myynnin, markkinoinnin ja asiakkaiden kanssa tuoteryhmän kasvun aikaansaamiseksi. Analysoit myyntilukuja, laadit portfolioanalyysejä, analysoit markkinadataa ja teet suosituksia valikoiman, tilan ja jakelupisteiden määrän optimointiin sekä kaupallisiin toimenpiteisiin. Koordinoit asiakkaiden kanssa tuoteryhmä- ja tilanhallintaprojekteja.

Suunnittelet, toteutat ja analysoit kaupan promootiomalleja yhdessä brändivastaavien kanssa. Laajempaa rajapintaa saat koordinoimalla S&OP-prosessia yhteistyössä markkinoinnin, myynnin, toimitusketjun sekä controlling-toimintojen kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös yrityksen budjetoinnin ja kvartaaliraportoinnin tukeminen, jolloin pääset näkemään liiketoiminnan isoa kuvaa.

Työskentelet Eckes-Granini Finlandin modernilla tehtaalla Turussa, mutta liikut jonkin verran myös asiakkaittemme luona. Olet Category Development ja Trade Marketing -yhteyshenkilö konserniimme, joten tehtävässä on myös kansainvälisiä yhteyksiä ja kokouksia.

Odotamme sinulta jo muutaman vuoden työkokemusta. Etuna on työskentely controlling-tehtävissä sekä päivittäistavarakaupan ja tuoreryhmähallinnan ymmärrys. Sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto ja kommunikoit luontevasti suomen lisäksi myös englannin kielellä. IT-taidot (erityisesti Excel) ovat sinulla hyvin hallussa. Persoonana olet haasteita pelkäämätön, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja arvostetun paikan kaikkien suomalaisten hyvin tuntemien mehubrändien parissa sekä ammattimaisen tiimin ympärillesi. Tehtävä antaa sinulle aidon näköalapaikan taloudellisesti vakaaseen, kansainväliseen elintarvikealan yritykseen. Yrityksemme sisäinen konserniyhteistyö antaa mahdollisuuksia myös kansainvälisiin kehityspolkuihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola, 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 25.10 klo 14-16 ja 31.10. klo 9-11. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.11.2019. oheisen linkin kautta:

 

HAE TÄSTÄ LINKISTÄ
Share This