leaseplan

Haemme toimintamme vahvasti laajentuessa ja kasvaessa Sinua

CATEGORY MANAGER, VEHICLES

Tarvitsemme sinua vahvistamaan joukkuettamme, jotta voimme varmistaa jatkossakin kannattavan kasvun ja erinomaisen palvelulaadun. Leasing-alan menestyneimpänä toimijana meille on tärkeää, että asiakkaidemme autoilun kokonaiskustannukset pysyvät järkevinä, autopolitiikka säilyy kilpailukykyisenä ja kunkin yrityksen asettamat ympäristötavoitteet tulevat huomioiduksi.

Tarjolla on alan huippuosaajalle ainutlaatuinen mahdollisuus tulla rakentamaan toimintaamme uudelle tasolle ja haastamaan olemassa olevia toimintatapoja ja antamaan panoksesi yli 50 vuotta kestäneelle menestystarinalle.

Tehtävässä vastaat uusien ajoneuvojen ja niihin liittyen lisävarusteiden hankinnasta sekä toimittajayhteistyöstä autoliikkeiden ja maahantuojien kanssa. Toimit myös tiiviissä yhteistyössä kaupallisen osastomme kanssa auttaen asiakkaitamme tunnistamaan ja valitsemaan heidän autopolitiikkoihinsa sopivat kustannustehokkaimmat merkit ja mallit.  Lisäksi työskentelet osana kansainvälistä hankintatiimiä. Meille on tärkeää, että olet tiimipelaaja, joka haluaa tehdä töitä yhteisen tavoitteen eteen osana hyvin toimivaa ja sitoutunutta työyhteisöä.

Uusien ajoneuvojen ja niihin liittyvien varusteiden hankinta ja toimittajayhteistyö eri sidosryhmien kanssa ovat sinulle mieluinen kehittämisen kohde ja saat hyödyntää siinä vankkaa kokemustasi autoalalta. Työ on moniulotteista, siinä on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Vastaat tehtävässä myös polttoainehankinnoista ja raportoit hankintaosaston vetäjälle.

MENESTYMISEN EDELLYTYKSET:

  • Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta maahantuonnin puolelta – esimerkiksi tuotepäällikön tehtävistä. Kokemus hankintatehtävistä katsotaan eduksi. Sinulla on näyttöjä roolin kannalta olennaisten työtehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta useamman vuoden ajalta.
  • Sinulla on erinomaiset neuvottelu- ja viestintätaidot ja kykynet toimimaan vakuuttavasti niin automaahantuojien kuin jälleenmyyjäverkoston kanssa.
  • Luonteeltasi olet aikaansaava ja sitoudut pitkäjänteisiin tavoitteisiin.
  • Excel on sinulla päivittäisenä työvälineenä erinomaisesti hallussa ja SAP-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemuksesta on etua.
  • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

MITÄ ME TARJOAMME

Tarjoamme aidosti haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän yritysautojen ajoneuvohankintojen ja toimittajayhteistyön parissa. Meillä pääset kokeneiden huippuammattilaisten joukkoon monipuolisen tehtävän pariin, jossa opit joka päivä uutta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi tavoitteellisessa ympäristössä ja pääset mukaan kehittämään edelleen alan johtavaa yritystä ja kehittämään olemassa olevia toimintatapoja uudelle tasolle.  Yrityskulttuurimme on vahva ja meillä ihmiset viihtyvät hyvin. Teemme työmme tosissamme, mutta emme totisina!

Tutustu toimintaamme: www.leaseplan.fi,  www.liikkeella.fi  ja www.linkedin.com/company/leaseplan-finland.

 

KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antavat yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n Toni Koskinen 0407427525 ja Emmi Klosternig 0442719420.  Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 7.6.2017 mennessä.

JÄTÄ HAKEMUS

 

LeasePlan on maailman suurin yritysautojen hallinnointi- ja rahoitusyhtiö. Suomessa toimimme 75 hengen voimin kokonaisvaltaisena autoasioiden ulkoistuskumppanina yrityksille ja yhteisöille. Hallinnoimme Suomessa yli 22.000 ajoneuvon kantaa yli 500 asiakas yrityksessä. Olemme asiakkaiden edunvalvoja autoasioissa. Valtaosa Suomen merkittävimmistä yrityksistä käyttää asiantuntijapalveluitamme huolehtimaan ajoneuvokantojensa kokonaiskustannuksista ja autopolitiikan konsultoinnista.

 

 

Share This
hibaby