ikoneja pia-01

Etsimme asiakkaallemme Vantaalle Sinua

CFO

Haluatko hypätä kasvuyritykseen ja olla mukana rakentamassa kansainvälistä menestystarinaa? Vastaat yrityksen taloushallinnon kehittämisestä ja johtamisesta, sekä tuet yrityksen johtoa päivittäisessä liiketoiminnassa. Tehtäviisi kuuluvat talouden ja rahoituksen suunnittelu, yritysjärjestelyihin osallistuminen, tilinpäätös, hankinnat, kannattavuuslaskelmat ja analyysit.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, laajaa kokemusta taloushallinnon ja rahoituksen tehtävistä, yritysjärjestelyistä ja kokemusta kansainvälistymisestä.  Kykenet käsitteelliseen, ideoivaan ja strategiseen ajatteluun, mutta haluat osallistua vahvasti myös itse tekemiseen ja asioiden toimeenpanoon.

Tarjoamme sinulle monipuolisen sekä kehittyvän tehtävän asiantuntevassa ja innostavassa työyhteisössämme, dynaamisen toimintaympäristön sekä aidot mahdollisuudet kehittää liiketoimintaa ja vaikuttaa yhtiön kasvuun ja kehitykseen.

Yritys on alansa selkeä markkinajohtaja, joka kasvaa vahvasti ja kannattavasti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa valinnassa avustava HRS Advisors Oy:n konsultti Toni Koskinen puh. 040 742 7525 ja Krister Botell puh. 050 304 2410. Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 6.2.2018 mennessä.

Jätä hakemus tästä