Pilkington Automotive Finland Oy on osa NSG Groupia, joka on yksi maailman johtavista lasin ja lasituotteiden valmistajista. Pilkingtonin brändin alla NSG Group valmistaa lasituotteita ja -ratkaisuja kaikille maailman johtaville ajoneuvovalmistajille, rakennusteollisuudelle sekä teknisille markkinoille. NSG Groupilla on maailmanlaajuisesti 27 000 työntekijää, tuotantolaitoksia 27 maassa ja myyntiä 105 maassa. www.nsg.com

Pilkington Automotive Finland Oy:llä on ajoneuvolasitehtaat Laitilassa ja Tampereella. Espoossa toimii varaosalasien tukkuliike ja Laitilassa laivojen lasituksia toimittava yksikkö Pilkington Marine. Lisäksi Pilkington Automotive omistaa Lahdessa toimivan Pilkington Lahden Lasitehdas Oy:n. Pilkington Automotiven Suomen yhtiöiden liikevaihto päättyneellä tilikaudella oli 121 milj. € ja henkilökunnan määrä oli 571.

Tampereen ja Laitilan tehtaisiin on investoitu viime vuosina paljon. Yritys on vahvasti mukana uusissa innovaatioissa liittyen mm. sähköautoihin ja energiansäästöön. Älylasit busseissa ja raitiovaunuissa ovat jo tätä päivää.

Etsimme Tampereelle taloushallinnon tiimiimme kirjanpidon ammattilaista,

CHIEF ACCOUNTANT

Tulet vastaamaan kahden osakeyhtiön kirjanpidosta. Sinulla on vahva tilinpäätös- ja tulovero-osaaminen sekä hyvä ymmärrys kansainvälisestä arvonlisäverotuksesta. Sinulla on kokemusta SAP FI/CO-moduulista. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Arvostamme myös IFRS- ja SOX- osaamista. Kuulut ammattitaitoiseen kuusihenkiseen taloushallinnon palvelutiimiin ja raportoit talousjohtajalle.

Sinulla on jo useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Toimit oma-aloitteisella ja itsenäisellä otteella, pidät langat käsissäsi

Lisätietoja saat soittamalla HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797 453. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 30.10.

Hae tehtävään tästä

 

Share This