Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetitin liikevaihto vuonna 2017 oli 314 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 560. Lue meistä lisää osoitteessa apetitgroup.fi.

apetit

Haemme nyt Säkylään sinua,

 

CONTROLLER

 

 

Tehtävässä toimit Säkylän tehtaan controllerina ja tuet laitoksen toimintaa talouden näkökulmasta. Pääset mm. kehittämään pakasteliiketoiminnan raportointia, tuottamaan analyysejä ja toimeenpanemaan sisäisen laskennan kehitysohjelmaa Säkylän laitoksella. Vastaat lisäksi yksikön tulosennusteista/budjetoinnista ja KPI-mittaristosta ja osallistut myös tuotelaskentaan, hinnoitteluun ja standardikustannusten seurantaan. Muita olennaisia tehtäviä ovat mm. nimikeavaukset, lopetuslaskenta sekä varastoarvojen seuranta ja inventaariajot.

Toivomme sinulta vähintään 3-5 vuoden kokemusta controller- toiminnoista tuotantoympäristössä. Sinulla on tehtävään soveltuvaa Sap-osaamista ja erinomaiset Excel -taidot. Olet analyyttinen ja sinulla on kyky ymmärtää kokonaisuuksia halliten kuitenkin samalla yksityiskohdat. Odotamme sinulta oma-aloitteellisuutta, jämäkkyyttä ja innokkuutta kehittää asioita. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä. Omaat erinomaisen asenteen ja kyvyn joustaa, kun tilanne sitä vaatii. Kykenet niin rutiinityöskentelyyn kuin projektiluontoiseen toimintaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa.  Työssäsi pääset osallistumaan myös aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa Group Business Controller Max Portnoj numerosta 040 676 6020 (tiistaina 15.5 10-11 ja perjantaina 18.5 14-15) sekä HRS Advisorsin Erika Palomäki numerosta 040 937 2217. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen sekä palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 22.5.!

 

 

JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ