Exilion_rgb (002)

Exilion on suomalaisten instituutioiden omistama kiinteistösijoitusten hallinnointiin erikoistunut yhtiö. Yhtiö hallinnoi pääkaupunkiseudun toimitilakohteisiin sijoittavaa Exilion Real Estate 1 -kommandiittiyhtiötä sekä Turussa Hansakorttelia hallinnoivaa Kauppakeskus Hansa -kommandiittiyhtiötä. Exilionin kiinteistöjen arvo on noin 540 miljoonaa euroa koostuen toimisto-, kauppa-, liike- ja hotellitiloista.

Haemme nyt kasvumme myötä Helsinkiin Sinua

Controller

 

Tulet ottamaan kokonaisvastuun yrityksemme taloushallinnosta. Vastaat yrityksemme sisäisestä ja ulkoisesta raportoinnista sekä tilinpäätösten valmistelusta kaikissa yhtiöissämme. Koordinoit kirjanpitoa ja ohjaat tilitoimistoja heidän työssään. Vastuullesi kuuluu myös budjetointiprosessi yhdessä muun organisaation ja tilitoimistojen kanssa. Monipuolisessa tehtävässäsi tuet asiantuntemuksellasi liiketoimintaa uusissa investoinneissa sekä kiinteistöjen hallinnossa. Tehtäviisi kuuluvat kehityksemme ja kasvumme myötä myös yhtiöhallinto, arkistointi ja it.

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä ja tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta. Olet luotettava ja yhteistyökykyinen tekijä, mutta toimit omalla vastuualueellasi itsenäisesti.  Arvostamme kiinteistöalan kokemusta ja sinulla on monipuolinen kokemus erilaisista raportoinnin automatisointi- ja kehittämishankkeista sekä konsernikirjanpidosta. Sinulla on kykyä strategiseen ja analyyttiseen ajatteluun sekä hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot.

Tarjoamme sinulle innostavan työympäristön sekä mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Toni Koskinen puh. 040 742 7525. Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 19.3.2017 mennessä.

Jätä hakemus

Share This
hibaby