cloetta-logo iso

Cloetta Suomi Oy on osa Cloetta-konsernia, joka on pohjoismaiden johtava makeistalo. Osuutemme Suomen makeismarkkinoista on yli neljännes arvossa mitattuna. Tarjoamme laajan makupaletin brändituotteita, joiden mukana on helppo hymyillä. Tuotekehityksemme pohjaa aina suomalaisten makumieltymyksiin ja tarpeisiin, mutta tukenamme on myös vahva kansainvälinen Cloettan makeisosaajien verkosto.

Cloetta on ksylitolituotteillaan terveiden hampaiden asialla. Xylitol-Jenkki ja Läkerol Dents ovat vaikuttaneet suun hyvinvointiin jo vuosikymmenien ajan. Muita Suomessa tunnettuja brändejämme ovat Mynthon, Sisu, Läkerol, Leijona, Tupla, Royal, TV Mix ja Aakkoset. Meitä cloettalaisia on Suomessa noin 180 ja yrityksemme pääkonttori sijaitsee Turussa. www.cloetta.fi

Haemme pääkonttoriimme Turkuun

Demand Manager

Oletko analyyttinen, numeroista innostuva, vaikuttamishaluinen ja liiketoimintaa ymmärtävä tiimipeluri? Haluatko vaikuttaa arvostettujen kuluttajabrändien kehitykseen ja menestykseen Suomessa?

Tehtävässäsi vastaat Suomen organisaation Demand Management -prosessin toimivuudesta sekä toimit esimiehenä kolmelle kysynnän suunnittelun asiantuntijalle. Pääset toteuttamaan strategisia suuntaviivoja käytännössä tiiviissä yhteistyössä myynnin, markkinoinnin ja liiketoimintajohdon kanssa. Toimit keskeisessä roolissa Cloettan kuukausittaisessa S&OP-prosessissa ja olet aktiivisesti mukana varmistamassa strategian toteutumista. Osallistut yhdessä kansainvälisten kollegojesi kanssa  koko Cloettan Demand Management -prosessin kehittämistyöhön. Raportoit tehtävässä toimitusketjun hallinnasta vastaavalle johtajalle.

Toivomme Sinulta liiketoimintalähtöistä ajattelukykyä, kokemusta kysynnän ja/ tai taloudellisten ennusteiden ja mallinnusten laatimisesta sekä bisnesmahdollisuuksien ja -riskien arvioinnista. Olet työskennellyt FMCG-alalla ja tottunut esittämään analyysien perusteella johtopäätöksiä  päätöksenteon tueksi organisaation asiantuntijoille ja johtotasolle. Erilaiset ennustetyökalut ovat sinulle tuttuja. Kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti englannin kielellä. Sinulla on korkeakoulututkinto sekä kokemusta esimiestyöstä.

Tarjoamme Sinulle näköalapaikan kansainvälisessä bisnesympäristössä lähellä toimivaa johtoa. Pääset vaikuttamaan laaja-alaisesti liiketoiminnan tuloksellisuuteen. Työtilamme Turun Kupittaalla sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Teemme työtämme suurella intohimolla ja olemme ylpeitä siitä, mitä saamme yhdessä aikaan. Uskomme siihen, että töitä voi tehdä myös hymyssä suin, sillä makeiset ovat iloinen asia!

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa Seija Raesola HRS Advisorsista puh. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 26.1. klo 14 – 16, 30.1. klo 13 – 15, 3.2. klo 13 – 15. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 5.2.2017 alla olevan linkin kautta.

JÄTÄ HAKEMUS