Lempäälä on kasvava ja kehittyvä noin 23 000 asukkaan kunta Tampereen eteläpuolella hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kehitämme yhdessä sidosryhmiemme kanssa yhä helppokäyttöisempiä ja hyödyllisempiä digitaalisia palveluja. Tavoitteemme on, että vuoteen 2025 mennessä suurin osa kuntalaisista hyödyntää sähköisiä palveluita, jotka ovat saavutettavissa ajasta ja paikasta riippumatta useissa eri kanavissa.

Lempäälän kunta etsii energistä ja rohkeaa

DIGIPÄÄLLIKKÖÄ

kehittämään älykästä tulevaisuuden kuntaa.

Digipäällikkönä kehität älykästä tulevaisuuden kuntaa, jossa helppokäyttöiset palvelut ovat asiakkaidemme saavutettavissa ajasta ja paikasta riippumatta.

Olet näkyvästi digitaalisen toiminnan edelläkävijä. Viet tehokkaasti digi-innovaatioita ideasta toteutukseen. Kehität kuntakonsernin palveluita asiakaslähtöisesti ja innovatiivisesti. Johdat kuntakonsernin digitaalisten prosessien sekä tiedolla johtamisen kehittämistä koko kuntakonsernissa.

Olet uuden Digipalvelut- yksikön esimies. Työskentelet suoraan kunnanjohtajan alaisuudessa ja toimit digitalisaation asiantuntijana kunnan johtoryhmälle.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Edellytämme sinulta kokemusta digitaalisten palveluiden suunnittelu- ja kehittämistehtävistä sekä ymmärrystä digitaalisen tiedon, sitä käsittelevien teknologioiden ja tiedolla johtamisen mahdollisuuksista kuntakonsernin toiminnalle. Odotamme, että sinulla on vankkaa kokemusta hankkeiden johtamisesta sekä esimiestyöstä ja sinulla on myös kokemusta muutosprosesseista ja niiden konkreettisesta läpiviennistä.

Toivomme myös, että sinulla on erinomaiset viestintä-, vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot ja olet taitava asioiden kiteyttämisessä sekä tehtävien priorisoimisessa. Sinulla on ymmärrystä kokonaisarkkitehtuurista ja sen rakentamisesta sekä ICT-hankintaprosesseista. Eduksi luetaan kokemus kunta- ja julkishallinnon digitaalisten palveluiden kehittämisestä.

Tehtävään valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan Lempäälän kunnan työterveyshuollosta (Suomen Terveystalo Oy/ Lempäälän toimipiste). Virkaa täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnanjohtaja Heidi Rämö 040 133 7803, ma 27.8. klo 10-12 ja to 6.9. klo 8-10 sekä HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797 453.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 10.9.2018 mennessä osoitteessa.

HAE TÄSTÄ