Takeda_Logo_Outline_RGB

Takeda on japanilainen lääkeyhtiö, joka toimii maailmanlaajuisesti yli 70 maassa ja sen liikevaihto on yli 14 miljardia euroa. Yhtiö panostaa vahvasti tutkimukseen ja kehitykseen sekä syöpäsairauksien että tulehduksellisten suolistosairauksien alueilla. Takeda Oy on Takeda -konsernin suomalainen tytäryhtiö. Paikallisesti olemme kymmenen suurimman lääkemarkkinoijan joukossa tuotevalikoimamme kattaessa erikoissairaanhoidon lääkkeiden lisäksi monia suomalaisille tuttuja sekä resepti- että itsehoitolääkkeitä. Henkilöstömme kokonaishyvinvointi on meille tärkeätä, TakedaFIT ohjelmamme kannustaa meitä monipuoliseen yhdessä tekemiseen myös yli maarajojen. Lisätietoa Takedasta voit hakea nettiosoitteista www.takeda.com ja www.takeda.fi.

Haluatko olla mukana kehittämässä ja toteuttamassa digitaalista markkinointia lääkealalla?

Digital Marketing Specialist

Vastuullasi on digitaalisen markkinoinnin käytännön toteutus Suomessa, johon liittyen teet tiiviisti yhteistyötä niin markkinoinnin kuin muunkin organisaatiomme kanssa. Kuulut myös Pohjoismaiseen Digital Community -työryhmään ja olet mukana jalkauttamassa sen projekteja Suomeen. Työssäsi arkipäivää ovat mainonnan analytiikka, hakukoneoptimointi, markkinoinnin automaatio, sisällön tuottaminen eri kanaviin ja vaikkapa sähköisten markkinointikampanjoiden toteutus. Takedalla olet esimerkiksi mukana toteuttamassa apteekkien käsikauppatuotteiden brändistrategian mukaista viestintää some-kanavissa tai edistämässä potilaiden hyvinvointia mobiilisovellusten avulla.

Odotamme sinulta soveltuvan koulutuksen lisäksi monipuolisista käytännön kokemusta digitaalisesta markkinoinnista ja sen erilaisista työkaluista. Olet digimarkkinoinnin käytännön toteuttaja, ja sinulla on intoa oppia uusia, usein teknisiä asioita, vauhdikkaassa digitalisaation maailmassa. Kansainvälinen yhteistyömme edellyttää, että suomen kielen lisäksi käytät työkielenäsi sujuvasti englantia.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla HRS Advisors Oy:n konsultti Pia Paavilaiselle, puh. 050 3059 217 tai Emmi Klosternigille puh. 044 2719 420. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 26.4.2017 mennessä.

Hae tästä

Share This