aarikka_logot_jpg-05Aarikka Oy on vuonna 1954 perustettu suomalainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa luonnonmateriaaleista koru- ja koti-tuotteita. Yhtiön liikevaihto on pari miljoonaa ja se työllistää suoraan kymmenkunta työntekijää.

 

Haemme uusiutuvaan yhtiöömme sinua innostunut ja oma-aloitteinen

DIGIVIESTINNÄN SUUNNITTELIJA / GRAAFIKKO

Tärkein tehtäväsi on koordinoida, suunnitella ja toteuttaa digitaalista viestintää ja graafisia sisältöjä. Työnkuvaan kuuluvat verkkosivustojen, verkkokaupan sekä sosiaalisen median sisällön kehittäminen, päivittäminen ja seuranta sekä digikampanjat. Hakukoneoptimointi, growth hacking ja konversiot ovat sinulle arkipäivää. Osallistut viestinnän kehityshankkeisiin.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää digitaalisten kanavien ja niiden tarjoamien mahdollisuuksien ymmärtämistä, tarkkaa visuaalista silmää sekä sujuvaa kynää. Sinulla on soveltuva alan koulutus (esimerkiksi media- ja/tai markkinointialan koulutus) ja aiempaa kokemusta digitaalisen viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta. Toimit joustavasti tiimissä ja nopeatempoisissa projekteissa. Edellytämme suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa. Odotamme, että hallitset Adobe- ja Office-ohjelmat.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän arvostetun brändin ja kansainvälisten asiakkaiden parissa.

Kerro, miksi juuri sinä sopisit Aarikalle. Lisätietoja voi kysellä HRS Advisorsista Pia Paavilaiselta, puh. +358 50 3059 217. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 7.9.2016 mennessä.

Jätä hakemus

Share This
hibaby