TURUN KAUPPAKAMARI on Varsinais-Suomen alueella toimivien yritysten yhteistyöverkosto, joka edistää yritysten toimintaa ja kasvua. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä. Sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista. turunkauppakamari.fi

Etsimme noin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen, Sinua

 

EDUNVALVONTAPÄÄLLIKKÖ (sijaisuus)

 

Työskentelet edunvalvonnan ja vaikuttamisen parissa ja olet osaltasi varmistamassa parasta mahdollista toimintaympäristöä varsinaissuomalaisille yrityksille. Tapaat jäseniämme ja kuuntelet näkemyksiä yritysten toimintaedellytysten kehittämiseen liittyen. Saat vetovastuuta valiokuntatyöskentelystä sekä muita vastuualueita oman kiinnostuksesi ja taustasi mukaan. Yhteistyössä kollegoittesi kanssa edistät elinkeinoelämän ja viranomaisten välistä yhteistoimintaa.

Toivomme sinulta korkeakoulututkintoa sekä jo muutaman vuoden kokemusta yritystoiminnasta ja elinkeinoelämästä, aikaisempi kokemus edunvalvonnasta katsotaan eduksi. Kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi englanniksi, ruotsin kielen taito on myös hyödyksi. Persoonana olet toimeen tarttuva ja oma-aloitteinen. Työskentelet itsenäisesti ja yhteistyöhön hakeutuen. Sinulla on kokemusta aineistojen kirjallisesta tuottamisesta; erilaiset artikkelit, selvitykset, blogit ja esitykset ovat osa työtäsi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän osaavassa ja arvostetussa organisaatiossa, mukavan työyhteisön tuen sekä hyvät henkilöstöedut. Pääset näkemään varsinaissuomalaista elinkeinoelämää aidosti aitiopaikalta, saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä verkostoitua alueen yritysten ja organisaatioiden kanssa. Jos voit aloittaa tehtävässä jo huhtikuun alussa, niin pääset tutustumaan tehtävään perhevapaalle jäävän edunvalvontapäällikön opastuksella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola puh. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 22.1. klo 14-16 ja 30.1. klo 9-11. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 2.2.2020 oheisen linkin kautta:

 

HAE TÄSTÄ LINKISTÄ

Share This
hibaby