Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja 600 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jolla on globaalisti yli 4500 osaajaa. Lue lisää www.inspecta.fi.

kiwa-logo

Laatu syntyy parhaasta osaamisesta

Elintarvikealan pääarvioija/ tuotepäällikkö

Haemme elintarviketoimialalle pääarvioijaa/tuotepäällikköä joka vastaa toimialan johtamisjärjestelmien arvioinnin kehittämisestä. Tehtävässä arvioit elintarvikealan organisaatioiden elintarviketurvallisuus- ja johtamisjärjestelmiä sekä etsit yhteistyössä asiakkaan kanssa uusia tehokkaita toimintatapoja. Pääset tutustumaan erilaisiin organisaatioihin monista eri näkökulmista. Otat vastuuta elintarviketoimialan kehittämisestä ja sopimusarvioijaverkostosta. Toimipaikkasi voi olla missä päin Suomea tahansa.

Odotamme sinulta soveltuvaa akateemista tutkintoa sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta elintarviketoimialalta. Sinulla on kyky aktiivisesti kehittää asiakkuuksia ja toimialan arviointitoimintaa. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito sekä matkustusvalmius ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Sinulla on myös valmiuksia toimia kouluttajana.

Toivomme sinulta laaja-alaista organisaation johtamis- ja/tai kehittämiskokemusta, hyvää paineensietokykyä, kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta, kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä jämäkkää, itsenäistä ja suunnitelmallista työskentelytapaa. Aikaisempi kokemus elintarviketurvallisuus- ja muiden toimintajärjestelmien rakentamis- ja kehitystyöstä antaa hyvät edellytykset tehtävään pätevöitymiseen. Luonteeltasi olet joustava ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet aktiivinen verkottuja ja viihdyt asiakkaiden ja sidosryhmien parissa. Et epäröi tuoda omaa osaamistasi esille – olet kuitenkin valmis kuuntelemaan myös muita.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä kannustavan työympäristön, jossa osaamiseesi ja kehittymiseesi aidosti panostetaan. Kasvumme ja kansainvälistymisemme avaavat tulevaisuudessa kiinnostavia mahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n Toni Koskinen 040 742 7525.  Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 5.11.2017.

 

Jätä hakemus tästä

Share This
hibaby