Account Manager

Vantaa

Sarlin Oy Ab on teollisen paineilman, automaation sekä ympäristöystävällisen energiateknologian edelläkävijä. Suomalaisena toimijana hengitämme samaa ilmaa asiakkaiden kanssa. Elämme samassa toimintaympäristössä kuin suomalainen teollisuus. Ymmärrämme sen kohtaamia haasteita ja näemme teknologian mahdollisuudet teollisen liiketoiminnan kehittäjänä. Toteutamme asiakkaillemme sopivimmat teknologiaratkaisut ja takaamme niiden kattavan ylläpidon ja huollon. Uskomme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jotka perustuvat avoimuuteen ja molemminpuoliseen luottamukseen. Sarlin Groupin liikevaihto on 60 M€ ja siihen kuuluvat tytäryhtiöt Sarlin Oy Ab ja Beamex Oy Ab. Lue lisää: www.sarlin.com.

 

Sarlin hakee Sinua aktiivinen ja motivoitunut

Asiakkuuspäällikkö

Vastaat automaatioratkaisujen myynnistä nimetyille asiakkaille. Kartoitat laajasti asiakkaiden tarpeet ja pystyt sen pohjalta tarjoamaan oikeanlaisia ratkaisuja huolehtien siitä, että meillä on tyytyväiset asiakkaat. Asiakkuussuunnitelmien laatiminen on sinulle tuttua ja viet tavoitteellisesti toimenpiteitä eteenpäin myynti- ja katetavoitteet saavuttaen.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja vahva teollisuusautomaation tuntemus. Oman alasi asiantuntijana pystyt tuottamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakaslähtöisesti. Olet ratkaisumyynnin ammattilainen, ja sinulla on erinomaiset neuvottelutaidot, minkä myötä asiakassuhteiden luominen, ylläpitäminen ja vahvistaminen ovat sinulle luontevaa. Teet yhteistyötä rakentavasti useammalla taholla organisaatiossamme. Tehtävässä edellytämme englannin kielen taitoa ja koneenrakennustoimialan tuntemuksen laskemme eduksesi. Sijaintisi on Helsinki-Tampere-akselilla ja työssä tarvitset matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja taatusti ajankohtaisen tehtäväkentän, jossa on mahdollisuus inspiroitua yhdessä alan parhaiden osaajien kanssa. Yhteistyö suurten kotimaisten asiakkaidemme ja kansainvälisten valmistajien kanssa tarjoaa sinulle hienon mahdollisuuden alan kehityksen seuraamiseen ja kasvupolun kehittymään alan parhaaksi asiantuntijaksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Kalle Metsovuori, 050 593 7389 . Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään 2.11.2021.

 

Jätä hakemus tästä