Area Sales Manager

Etelä-Suomi

Adapteo on Pohjois-Euroopan johtava joustava kiinteistöyhtiö. Rakennamme, vuokraamme ja myymme muunneltavia rakennuksia kouluiksi, päiväkodeiksi, hoiva-alalle, toimistoiksi, majoitustiloiksi ja tapahtumiin. Tiedämme, että yhteiskuntamme muuttuu valtavasti tulevina vuosina. Mitä ikinä tulevaisuus tuokaan, uskomme, että muunneltavuus on paras ratkaisu. Modulaarisen ja kestävän rakennustapamme ansiosta rakennusten käyttötarkoituksen voi vaihtaa tai niitä voi muuntaa, laajentaa tai pienentää muutamassa viikossa. Rakennuksiamme voidaan käyttää vain muutamia ennalta määrittelemättömän ajan, aina optimoituna senhetkisiin tarpeisiin. Näin rakennamme muuntautuvaa yhteiskuntaa. www.adapteo.fi, www.adapteogroup.com

 

Etsimme yrityksemme ammattitaitoiseen joukkoon Sinua menestyksenhaluinen,

AREA SALES MANAGER

Miltä tuntuisi hypätä mukaan tilanteeseen, jossa julkisen palvelurakentamisen ajattelutapa ja tarve uudentyyppisille ratkaisuille muuttuu valtavasti? Markkina on mielenkiintoisessa murroksessa, liiketoimintamme kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia uuden omistajan vauhdittamana.

Kestävä kehitys on meille Adapteolla tärkeää. Rakentamalla kierrätettäviä energiatehokkaita rakennuksia pidämme oman ympäristöjalanjälkemme hallinnassa. Muunneltavilla rakennuksilla haluamme edistää käyttäjien hyvinvointia, joka on tärkeä edellytys sekä ekologiselle että yhteiskunnalliselle kestävyydelle.

Vastaat alueellasi muunneltavien rakennustemme myynnistä ja markkinoinnista.  Olet ratkaisu- tai projektimyynnin ammattilainen, joka suunnitelmallisella ja pitkäjänteisellä otteella ansaitset asiakkaiden luottamuksen. Ymmärrät asiakkaasi kiinteistöstrategian ja osaat kertoa kuinka ratkaisumme tukevat asiakkaasi strategian toteutumista. Ylläpidät ja kehität olemassa olevia asiakkuuksia ja luot aktiivisesti uusia asiakassuhteita verkostoitumalla kuntaorganisaatioiden päättäjien kanssa.  Toimipisteesi sijaitsee Etelä-Suomen alueella.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset vankkaa myyntikokemusta sekä soveltuvaa kaupallista koulutusta. Asiantuntevalla ja vakuuttavalla otteella luot sujuvasti kontakteja asiakasorganisaatioihin ja teet omalla aktiivisella myyntipanoksella tuloksia. Olet kokenut myynnin ammattilainen ja sinulla on ymmärrystä/ kokemusta kunta- ja hoiva-alalla toimimisesta. Kykenet suunnittelemaan  ja viemään läpi useita rinnakkaisia myyntiprojekteja pitkällä tähtäimellä ja olet suunnitelmallinen työssäsi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, etuna on ruotsin kielen taito.

Tarjoamme sinulle monipuolisen sekä kehittyvän tehtävän asiantuntevassa ja innostavassa työyhteisössämme, kansainvälisen toimintaympäristön sekä mahdollisuuden kehittää liiketoimintaa ja vaikuttaa yhtiön kasvuun ja kehitykseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultit Toni Koskinen puh. 040 742 7525 ja Kalle Metsovuori puh. 050 593 7389. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 24.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

Jätä hakemus tästä