Arkkitehti / Kestävän kaupunkikehittämisen projektipäällikkö

Espoo, Tampere tai Oulu

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

Inviting bright minds
Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena toimit kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi sen perustamisesta, vuodesta 1945 lähtien. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

 

 

Ramboll on ottamassa seuraavaa harppausta kestävän kaupunkikehittämisen ja -suunnittelun osa-alueella. Kansainvälisesti kehitystä luotsaa Rambolliin vuoden 2020 alusta liitetty Henning Larsen ja yhdessä muodostammekin yli 600 arkkitehdin ja kaupunkisuunnittelijan kokonaisuuden.

Suomessa kutsumme tälle matkalle mukaan näkemyksellisen asiantuntijan, joka haluaa tuoda oman panoksensa tulevaisuuden kaupunkien ihmislähtöiseen suunnitteluun ja samalla kehittyä osana kansainvälistä ja monialaista asiantuntijaverkostoa. Kestävän kehityksen huomioiminen ja uusien ratkaisuiden suunnittelu tällä saralla on tämän matkan keskiössä – tervetuloa oppimaan kanssamme lisää!

Oletko innovatiivinen tiimipeluri, jolla on kyky tuoda uusia näkökulmia haastaviin monialaprojekteihin? Kiinnostaako sinua toimia projektipäällikkönä tai asiantuntijana hankkeissa, joissa kehittämisen kohteena voivat olla esimerkiksi kaupunkikeskustan elävyyden parantaminen, asemanseudun tulevaisuuden ideointi tai kestävien matkakohteiden kehittäminen? Mikäli vastasit näihin kysymyksiin ”kyllä”, niin voit hyvinkin olla kaipaamamme kumppani.

Toivotamme sinut tervetulleeksi osaajiemme joukkoon ja toivomme sinun tuovan mukanasi näkemystä ja uusia ideoita kaupunkikehittämiseen ja -suunnitteluun, innostusta toimia monialaisessa ja kehittyvässä työyhteisössä.

 

Tervetuloa kaupunki- ja maankäytön suunnittelun osaajien joukkoon
Uutena arkkitehtina / kaupunkikehittämisen projektipäällikkönä olet osa yli 100 hengen Urban-sektoria, joka toimii kaupunkikehittämisen sekä maankäytön, liikenteen ja maisemasuunnittelun aloilla Espoossa ja Oulussa. Luomme ratkaisuja käyttäjälähtöisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Edistät merkittävästi kaupunkikehityksen kokonaisuuttamme yhdessä omien alojensa huippuosaajien kanssa. Vahvuuksiamme ovat mm. strateginen maankäytön suunnittelu sekä monialainen ja näkemyksellinen työ kaupunki-, hanke- ja elinkeinokehityksen parissa.

Keskeiset työtehtäväsi ja vastuusi:

  • Toimit kaupunkikehittämisen ja -suunnittelun asiantuntijana
  • Johdat haastavia kaupunkikehittämisen projekteja ja toimit asiakasrajapinnassa
  • Vedät ja toimit osana monialaisia projektitiimejä
  • Toimit linkkinä ja luot yhteyksiä Rambollin kansainväliseen kaupunkikehittämisen ja –suunnittelun verkostoon

Etene kohti tavoitteitasi
Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä. Avoimen tehtävän osalta arvostamme ja odotamme sinulta:

  • Vähintään viiden vuoden työkokemusta kaupunkikehittämisen- ja suunnittelun vastuullisista tehtävistä
  • Arkkitehdin tutkintoa
  • Näkemyksellistä otetta kaupunkikehitystä ja -suunnittelua kohtaan
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa

Arvostamme laadukasta työjälkeä, ammattialat ylittäviä yhteistyötaitoja, omia yhteistyöverkostoja ja hyviä viestinnällisiä valmiuksia. Hyvä englannin taito, kansainvälinen suuntautuminen ja monipuolinen ohjelmisto-osaaminen katsotaan eduksi, kuten myös kokemus konsulttina toimimisesta.

Toimipaikkamme ovat Espoo ja Oulu, mutta työskentely myös toiselta paikkakunnalta käsin onnistuu. Rambollissa maankäytön suunnittelua tehdään Espoon ja Oulun lisäksi Tampereella, Lahdessa, Seinäjoella, Kokkolassa, Vaasassa ja Kuopiossa.

Kuinka hakea tehtävään
Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta palkkatoiveineen. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 25.4.

Kiinnostuitko, mutta jokin jäi askarruttamaan? Halutessasi lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Antti Lahtinen p. +358407718886

Jätä hakemus tästä