Asiantuntijoita kiinteistötutkimustehtäviin

Helsinki, Tampere ja Rovaniemi

Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja noin 700 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 4600 osaajaa. Lue lisää www.kiwa.com/fi.

 

Haemme Helsinkiin, Tampereelle ja Rovaniemelle

Asiantuntijoita kiinteistötutkimustehtäviin

Tehtävä voi painottua osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi asbesti- ja haitta-ainekartoitustehtäviin, sisäilman- ja rakenteiden kuntotutkimustehtäviin tai korjausrakennushankkeiden suunnittelu-, valvonta- ja projektinjohtotehtäviin. Meillä pääset oppimaan ja kehittymään asiantuntijana, ja panostamme henkilöstön koulutukseen ja pätevöitymisiin.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esimerkiksi RI) sekä kokemusta ja ammattitaitoa kiinteistötutkimuksista tai halu oppia ja kehittyä kiinteistökonsultoinnin ammattilaiseksi. Arvostamme osaamista rakennusterveyteen liittyvistä tutkimuksista, RTA- koulutusta ja AHA- henkilösertifikaattia. Kokemus kuntotutkimuksista tai korjaussuunnittelu-, rakennuttamis- ja valvontatehtävistä korjauskohteissa sekä ymmärrys vanhoista rakenteista auttavat menestymään tehtävässä. Soveltuvat pätevyydet katsotaan eduksi. Hyödynnät tehokkaasti käytössämme olevia moderneja mittalaitteita, suunnittelutyökaluja ja tutkimusmenetelmiä. Tavallisimpien käsi- ja sähkötyökalujen käyttö sujuu sinulta vaivatta. Työmme on pitkälti projekteissa toimimista, jolloin asiakaslähtöisyys, palveluhenkisyys, itsensä johtaminen ja aktiivisuus korostuvat. Suomen kielen taito on tehtävässä menestymisen edellytys, ja ruotsin ja englannin kielen taito ovat eduksi. Työssäsi tarvitset jonkin verran matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen sivun lopussa olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 5.9.2021.

Lisätietoja tehtävästä antavat
Helsinki: Aino Taitto, p. 050 4409 674
Tampere: Hanna Heikura, p. 045 1337 121
Rovaniemi: Juha Salminen, p.  040 7690 083

 

Jätä hakemus