Avainasiakaspäällikkö

Vantaa

Sarlin Oy Ab on teollisen paineilman, automaation sekä ympäristöystävällisen energiateknologian edelläkävijä. Suomalaisena toimijana hengitämme samaa ilmaa asiakkaiden kanssa. Elämme samassa toimintaympäristössä kuin suomalainen teollisuus. Ymmärrämme sen kohtaamia haasteita ja näemme teknologian mahdollisuudet teollisen liiketoiminnan kehittäjänä. Toteutamme asiakkaillemme sopivimmat teknologiaratkaisut ja takaamme niiden kattavan ylläpidon ja huollon. Uskomme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jotka perustuvat avoimuuteen ja molemminpuoliseen luottamukseen. Sarlin Groupin liikevaihto on 60 M€ ja siihen kuuluvat tytäryhtiöt Sarlin Oy Ab ja Beamex Oy Ab. Lue lisää: www.sarlin.com.

 

Haemme nyt paineilmapalveluiden tiimiin Sinua aktiivinen ja motivoitunut

Avainasiakaspäällikkö

Vastaat paineilmajärjestelmien myynnistä nimetyssä asiakaskunnassa ja asiakkaissa. Kartoitat laajasti asiakkaan tarpeet ja pystyt tämän pohjalta tarjoamaan oikeanlaisia ratkaisuja. Löydät laite- ja projektimyynnin, huolto- ja palvelusopimusten sekä huoltotöiden myynnin mahdollisuudet. Laadit asiakkuussuunnitelmat ja huolehdit niiden mukaisista toimenpiteistä. Kasvatat myyntiä suunnitelmallisesti myynti- ja katetavoitteet saavuttaen. Huolehdit siitä, että meillä on tyytyväiset asiakkaat.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja vahva prosessiteollisuuden tuntemus. Oman alasi asiantuntijana pystyt tuottamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakaslähtöisesti. Olet ratkaisumyynnin ammattilainen, ja sinulla on erinomaiset neuvottelutaidot, minkä myötä asiakassuhteiden luominen, ylläpitäminen ja vahvistaminen on sinulle luontevaa. Teet yhteistyötä rakentavasti useammalla taholla organisaatiossamme. Tehtävässä tarvitset myös englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja taatusti ajankohtaisen tehtäväkentän, jossa on mahdollisuus inspiroitua yhdessä alan parhaiden osaajien kanssa. Yhteistyö suurten kotimaisten asiakkaidemme ja kansainvälisten ratkaisutoimittajien kanssa tarjoaa sinulle näköalapaikan alan kehityksen seuraamiseen ja kasvupolun kehittymään alan parhaaksi asiantuntijaksi.

Työpisteesi sijaitsee Vantaan Kaivokselassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisors Toni Koskinen, 040 742 7525 ja Janita Taipalus, 045 631 1316. Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi 29.8.2021 mennessä.

Jätä hakemus tästä