Finance Manager, Shared Service Forestry

Tampere

Deere & Company (www.JohnDeere.com) on maailman johtava maanviljely-, maanrakennus- ja puunkorjuutuotteiden, teknologian ja palveluiden tarjoaja. Konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 44 Miljardia dollaria.

Yhtiön metsäkoneliiketoiminnan pääkonttori sijaitsee Tampereella ja metsäkonetehdas Joensuussa. Yhtiö työllistää Suomessa noin 700 työntekijää. Lisätietoja osoitteessa www.JohnDeere.fi

 

John Deere Forestry Oy etsii nyt talouden ammattilaista tehtävään

Finance Manager, Shared Service Forestry Europe 

Päätehtävä on johtaa Tampereella sijaitsevaa talouden Shared Service yksikköä ja sen prosesseja kuten osto- ja myyntireskontrat, matkakulut, palkkahallinto ja kassanhallinta.  Tiimiisi kuuluu noin 11 alansa ammattilaista. Tiimiisi kuuluu myös itsenäisesti toimiva sisäinen tarkastaja (SOX). Lisäksi vastaat markkinoinnin kulubudjetin seurannasta ja ennustepäivityksistä, ylläpidät siirtohinta-dokumentaatioita ja muita talouden prosessikuvauksia. Vastaat myös talouden IT-systeemien toimivuudesta ja kehittämisestä yhdessä IT-osaston kanssa.

Sinulla on taloushallinnon korkeakoulututkinto (KTM tai Tradenomi) ja vähintään viiden vuoden kokemus vaativista taloushallinnon tehtävistä, esimieskokemusta sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen toimija, joka hallitsee muuttuvat tilanteet, tarttuu toimeen ja saa asiat tapahtumaan. Olet hyvä organisoimaan, priorisoimaan ja delegoimaan. Olet myös tiimipelaaja, haluat vaikuttaa ja osaat myös perustella mielipiteesi ja ehdotuksesi.

Tehtävän toimipaikka on Tampereella, mutta sitä voi hoitaa myös osaksi Joensuusta käsin. Lisätietoja tehtävästä antaa John Deere, Talousjohtaja Tarja Tuomela +358 40 359 3406 tai HRS Advisors, Tarja Kohtamäki +358 400 797 453 parhaiten tavoitat 11.3. klo 8-9.30 tai 15.3. klo 8-9.30. Voit jättää myös soittopyynnön.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä englanninkielinen CV:si hakulomakkeelle viimeistään 18.3.2022 oheisen linkin kautta.

Jätä hakemus tästä