HR-asiantuntija

Pirkkala

Bronto Skylift Oy Ab on suuria hydraulisia henkilönostimia valmistava kansainvälinen yritys. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95%. Olemme yksi alamme johtavista toimijoista globaalisti. Olemme jo 50-vuotta toimineet turvallisemman ja tehokkaamman korkean paikan työn puolesta. Vakaana ja arvostettuna toimijana olemme luotettava työllistäjä ja tarjoamme monipuoliset työsuhde-edut. Toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Porissa ja Pirkkalassa. Tytäryhtiömme sijaitsevat Saksassa, Ruotsissa, Sveitsissä ja Yhdysvalloista. Vuodesta 2015 olemme olleet osa Japanilaista Morita Holdings Corporationia.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden arvostettujen tuotteiden ja osaavien ihmisten parissa. Liity brontolaisten viihtyisään ja välittömään organisaatioon, jossa saat sekä kehittyä, että kehittää osana hyvää tiimiä.

Etsimme nyt Pirkkalaan vakituiseen työsuhteeseen

HR-asiantuntijaa

vastaamaan uuden henkilötietojärjestelmän käyttöönotosta, myös henkilöstön kehittäminen on osa vastuualuettasi.

Olemme ottamassa käyttöön uutta henkilötietojärjestelmää, ja alkuun roolin päävastuut painottuvat ensisijaisesti järjestelmän käyttöönottoon ja organisaation kouluttamiseen. Tämän roolin haltija vastaa järjestelmästä sen pääkäyttäjänä; datan tuottamisesta organisaation tarpeet ja HR-prosessit huomioiden, sekä niiden päivittämisestä ja ylläpidosta.

Tuet organisaatiota ja esimiehiä erilaisissa henkilöstöhallinnon kysymyksissä, ja sinulla on kokemusta henkilöstön kehittämiseen liittyvistä vastuista.

Teknologiateollisuuden ala on sinulle työympäristönä tuttu, sinulla on näkemystä osaamisen mahdollistamisesta ja henkilöstön kehittämisestä, ja tunnet HR-prosessit. Olet tavoitteellinen tiimipelaaja, ja sinulle on luontevaa toimia erilaisten ihmisten ja sidosryhmien kanssa. Ymmärrät henkilöstöstrategian merkityksen, sitoudut arvoihimme – Safety above all, Exceed expectations, Winning as a team ja Ambition to grow and improve – ja tuot ne näkyväksi arkipäivän tekemisessäsi. Olet analyyttinen ongelmanratkoja, osaat sanoittaa tekemisemme henkilöstölle ymmärrettäväksi, ja saat ihmiset innostumaan ja toimimaan yhteisen suunnan mukaisesti.

Sinulla on soveltuva ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkinto ja näyttöjä vastaavista tehtävistä. Toimit oma-aloitteisesti ja tartut rohkeasti uusiin asioihin. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus-, yhteistyö-, ja fasilitointitaidot ja englanninkieli taipuu suussasi sujuvasti. Ymmärrät kokonaisuuksien merkityksen, unohtamatta yksityiskohtien tärkeyttä. Tässä vaihtelevassa ja monipuolisessa tehtäväkentässä positiivinen asenne, pitkäjänteisyys sekä kyky viedä läpi haastavia projekteja määrätietoisesti ovat menestymisen edellytyksiä.

Tarjoamme sinulle motivoituneen ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön sekä monipuolisen tehtäväkentän. Pääset hyödyntämään ja kehittämän osaamistasi, sekä aidosti vaikuttamaan menestymisen edellytysten jatkuvaan parantamiseen omalla osaamisellasi.

Panostanne henkilöstömme hyvinvointiin, sekä työn ja toimintatapojen kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä saat HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797 453, parhaiten tavoitat 14.2 klo. 10-12.00 ja 24.2 klo. 8-10.00 tai Bronto Skylift, Sanna Heinilä 050 587 1209, parhaiten tavoitat 15.2 klo. 16-17.00, 17.2 klo. 9-10.00 ja 23.2 klo. 14-15.00.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 28.2.2022.

 

Jätä hakemus tästä