HR Manager

Vantaa

Maistuvampaa elämää – tänään ja huomenna

Olemme Itämeren alueella toimiva ruokatalo. Yli sadan vuoden kokemuksella vastaamme kuluttajien ja asiakkaiden tarpeisiin, ja valmistamme maistuvaa, terveellistä ja vastuullisesti tuotettua ruokaa.

Strateginen tavoitteemme on kasvaa kannattavasti monipuoliseksi ruokataloksi ja olla entistä vahvemmin läsnä kuluttajien moninaisissa ruokahetkissä. Meille HKScanissa vastuullisuuteen kuuluu ruoantuotannon kehittäminen koko arvoketjussa tiloilta kuluttajille. Monipuoliseen tuotevalikoimaamme kuuluvat siipikarjan-, sian ja naudanliha sekä lihavalmisteet ja ateriat. Vahvoja tuotemerkkejämme ovat HK®, Kariniemen®, Via®, Scan®, Pärsons®, Rakvere®, Tallegg® ja Rose®. Kotimarkkinoitamme ovat Suomi, Ruotsi, Tanska ja Baltia. Lähes 7 000 ammattilaistamme varmistavat maistuvamman elämän – tänään ja huomenna. Olemme pörssilistattu yhtiö ja vuonna 2020 liikevaihtomme oli liki 1,8 miljardia euroa. 

HKScanin Vantaan yksikössä valmistetaan aterioita, lihavalmisteita sekä jauhelihaa. Lisäksi Vantaalla sijaitsee HKScanin Suomen logistiikkakeskus ja konsernitoimintoja. Henkilöstöä Vantaalla on noin 700.

 

 

Haemme Vantaan tuotantoyksikköömme sinua HR Manager

Tuet paikallisia esimiehiä työsuhteen elinkaaren eri osa-alueilla ja toimit yksikön johtoryhmän jäsenenä. Tehtävässä tuotantoympäristön ymmärrys on vahvasti tekemisessäsi läsnä. Olet osa Suomen HR-tiimiä ja raportoit tehtävässäsi HKScanin Suomen henkilöstöjohtajalle. Rakennat osaltasi työyhteisöämme arvojemme – Innosta, Johda, Välitä, Ota vastuu – mukaisesti.

Keskeiset vastuualueet:

 • esimiesten tukeminen liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamisessa tehokkaasti toteutetuilla HR -prosesseilla ja -palveluilla, ml. rekrytointi, työkykyjohtaminen
 • esimiesten opastaminen päivittäisissä henkilöstöön liittyvissä kysymyksissä ja työsuhdeasioissa
 • yhteistyö henkilöstön edustajien ja työsuojelun kanssa
 • konsernitason HR -prosessien implementointi ja työnantajabrändin vahvistaminen paikallisesti
 • paikallisten HR-prosessien kehittäminen, ylläpito ja ohjeistus
 • HR -raportointi ja johtopäätösten tekeminen sekä toimenpiteiden suunnittelu
 • omistajuus jostain sovitusta Suomi-tason HR-vastuusta

Odotamme sinulta:

 • soveltuvan koulutustaustan lisäksi monipuolista kokemusta HR-tehtävistä
 • ketterää yhteistyötä eri ammattiryhmien edustajien kanssa päivittäisissä HR -kysymyksissä sekä samalla kykyä hahmottaa asioita myös konseptuaalisella tasolla
 • kokemus teollisesta toimintaympäristöstä on eduksesi, mutta ei välttämätön
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Olemme savuton työpaikka. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.

Tutustu meihin lisää verkossa: https://www.hkscan.com/fi/

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Pia Paavilainen puh. 050 305 9217. Etenemme haussa jo hakuaikana haastatteluihin, mutta toimita hakemuksesi viimeistään 30.3. mennessä.

Jätä hakemuksesi tästä