Maisema-arkkitehti – johtava asiantuntija / projektipäällikkö

Espoo

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

Inviting bright minds
Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena toimit kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi sen perustamisesta, vuodesta 1945 lähtien. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

 

 

Tervetuloa maisemasuunnittelun -osaajien joukkoon

Toivotamme sinut tervetulleeksi huippuosaajiemme joukkoon Suomen suurimpaan maisemasuunnittelutoimistoon.  Tiivistyvissä kaupungeissa elinvoimainen kaupunkimaisema, viihtyisät ja toiminnalliset julkiset kaupunkitilat muodostavat asukkaiden hyvinvoinnin perustan. Me tiedämme, kuinka tuo perusta luodaan. Monialaisen asiantuntemuksemme ja vahvan kansainvälisen osaamisemme avulla pystymme tuomaan hankkeisiin ihmislähtöisiä näkökulmia sekä kestävän kehityksen mukaisia suunnitteluratkaisuja. Haluamme olla kestävän maisemasuunnittelun erityisasiantuntija – haastavissa monialaprojekteissa halutuin yhteistyökumppani kaikilla suunnittelutasoilla.


Maisema-arkkitehtinä / johtavana asiantuntijana tai projektipäällikkönä olet osa Espoon maisemasuunnittelutiimiämme. Suunnittelemme esimerkiksi kaupunki- ja luontoympäristöjä, puistoja, toreja ja aukioita sekä liikenneympäristöjä, myös kansainvälisessä kontekstissa.  Tarjoamme työpaikan luovassa, hauskassa ja dynaamisessa ympäristössä. Projekteissamme sinulla on käytettävissä Rambollin poikkitieteellinen, laajuudessaan vertaansa vailla oleva eri alojen huippuosaaminen. Espoon toimistolla on yhteensä yli 50 maisemasuunnittelun parissa työskentelevää asiantuntijaa: arkkitehteja, maisemasuunnittelijoita, biologeja, muotoilijoita, metsäsuunnittelijoita ja niin edelleen. Lisäksi pääset yhteistyöhön muualla Suomessa sekä kansainvälisesti toimivien maisema-asiantuntijoiden kanssa – mainittakoon esimerkkinä studio Dreisetl Saksasta ja meihin vuonna 2020 liittynyt Henning Larsen.

 

Etene kohti tavoitteitasi

Etsimme joukkoomme sinua, kokenutta ja vahvan kaupunkikuvallisen näkemyksen omaavaa maisemasuunnittelun osaajaa, joka haluaa antaa oman vahvan panoksensa kestävien ja kiehtovien kaupunki- ja luontoympäristöjen kehitykselle. Laajatkin projektikokonaisuudet pysyvät hyppysissäsi ja olet omimmillasi tiiviissä yhteistyössä muiden kanssa. Sinulla on vahvaa halua oppia lisää sekä kehittää toimintaa monialaisen ja kansainvälisen yhteisömme kanssa.

Keskeiset työtehtäväsi ja vastuusi:

  • Kaupunkikuvallisesti vaativien monialaisten projektien johtaminen ja/tai suunnittelijana toimiminen, myös kansainvälisessä kontekstissa
  • Vahva, dialoginen yhteistyö asiakkaidemme kanssa
  • Toimit keskeisenä osana Rambollin maisema-asiantuntijaverkostossa ja luot yhteyksiä eri tahojen välille
  • Sparraat muita suunnittelijoitamme, tukien heitä omassa ammatillisessa kehittymisessään
  • Markkinointiin ja kehittämiseen liittyvät tehtävät

Avoimen tehtävän osalta arvostamme ja odotamme sinulta:

  • Vahvaa, innostunutta ja kokonaisvaltaista kaupunkikuvallista näkemystä sekä paloa työsi kehittämiseen
  • Vahvoja vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
  • Maisema-arkkitehdin taustakoulutusta sekä hyvää ja monipuolista työkokemusta maisemasuunnitteluprojekteissa toimisesta
  • Suunnitteluohjelmien tuntemusta
  • Suomen ja englannin kielten sujuvaa taitoa

Kuinka hakea tehtävään
Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta palkkatoiveineen. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 2.5.

Kiinnostuitko, mutta jokin jäi askarruttamaan? Halutessasi lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Antti Lahtinen p. +358407718886

Jätä hakemus tästä