Mekaniikkasuunnittelija

Pori

Cupori Oy on johtava kuparisten LV- asennusputkien toimittaja Pohjoismaissa ja yksi suurimmista teollisuusputkien toimittajista Euroopassa. Toimintamme perustuu asiakastarpeisiin, joustavuuteen ja innovatiivisuuteen uusien tuotteiden, ratkaisujen ja palveluiden kehittämisessä. Työllistämme noin 130 työntekijää Porin Kuparipuistossa ja edellisen vuoden liikevaihtomme oli noin 100 milj. euroa. Olemme ylpeitä työmme jäljestä, kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja haluamme palvella asiakkaitamme joustavalla ja palvelulähtöisellä tavalla. Avain tähän on hyvinvoiva ja innostunut henkilöstömme, johon olemme valmiita panostamaan. Oletko juuri sinä tuleva cuporilainen? Lue lisää https://www.cupori.com/en/home/

 

Mekaniikkasuunnittelija

Haemme kunnossapitoon jo kokemusta omaavaa suunnittelijaa. Tehtäviin kuuluu tuotannon koneiden ja laitteiden kehittämistä ja suunnittelua yhteistyössä kunnossapito- ja tuotantohenkilöstön kanssa. Tehtävässä kuulut kunnossapito-organisaatioon ja tehtäviin sisältyy piirustusarkiston ylläpitäminen, projektien läpivienti ja tuuraukset.

Odotamme sinulta:

  • Useamman vuoden suunnittelukokemusta teollisuudesta
  • Insinöörin koulutusta
  • Olet motivoitunut ja joustava uusille asioille
  • Pystyt työskentelemään sekä ryhmässä että itsenäisesti
  • 3D Suunnitteluohjelmistojen (SolidWorks) hallintaa
  • Eduksi luetaan lujuustekninen osaaminen ja muiden suunnitteluohjelmistojen tuntemus.

Jos olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja innovatiivinen tekijä, tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi 6.4.2021 mennessä

TÄSTÄ

Kerromme mielellämme tehtävästä ja tulevasta työyhteisöstäsi tarkemmin, joten soittele rohkeasti kunnossapito- ja kehityspäällikölle Matti Väinölälle puh. 040 829 8558 torstaina 18.3. kello 14–15 ja tiistaina 23.3. 14–15 tai  Kristiina Lehmukselle, puh. 050 396 4686.

Toivomme sinun hakevan tätä mielenkiintoista tehtävää mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa!

 

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin Pohjoismaiden ainoassa kupariputkitehtaassa. Pääset kehittämään Cuporin toimintaa ja hyödyntämään osaamistasi jatkuvasti uusiutuvien haasteiden parissa.