Myyntipäällikkö, Infra

Etelä-Suomi

Parma Oy on Suomen suurin betonielementtien valmistaja. Toimimme kaikkiaan 16 paikkakunnalla. Olemme rakennusammattilaisten kumppani ja pientalorakentajien luotettava elementtitoimittaja. Kuulumme kansainväliseen Consolis-konserniin ja työllistämme noin 650 henkilöä. Konsernilla on yli 10 000 työntekijää 17 maassa ympäri maailmaa.

 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, INFRA

Vastaat sekä olemassa olevien että uusien Infra-tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista valtakunnallisesti. Kehität ja ylläpidät asiakas- ja sidosryhmäsuhteita suunnittelijoihin, rakennuttajiin, urakoitsijoihin ja muihin päättäjiin. Varmistat, että Parman organisaation osaamisen tuottama lisäarvo on asiakkaiden saatavilla molempien kannattavuutta parantaen. Huolehdit vastuullasi olevien kohteiden tarjouslaskennan toteuttamisesta ja teet tarjoukset ja käyt kaupalliset neuvottelut asiakkaan kanssa. Raportoit myyntijohtajalle.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset rakennusalan, betoniteknologian ja elementtirakentamisen tuntemusta, vankkoja myynti- ja neuvottelutaitoja ja kykyä johtaa asiakkuuksia asiakkuussuunnitelman mukaisesti. Olet asiantunteva ja vakuuttava ja osaat luoda mutkattomasti suhteita asiakasorganisaatioiden päättäjiin. Tehtävä edellyttää liiketoiminnan ymmärrystä ja kykyä hallita merkittäviä toimituskokonaisuuksia. Tekninen pohjakoulutus antaa tehtävään erinomaiset valmiudet, mutta alan ammattilaisella voi olla taustalla myös kaupallinen tutkinto. Asuinpaikkasi on mieluiten jossain päin Etelä-Suomea.

Tarjoamme sinulle aitiopaikan betonirakentamisen huippuammattilaisten joukossa. Me parmalaiset hallitsemme elementtirakentamisen ketjun suunnittelupöydältä tehtaalle ja edelleen työmaalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Parmalta myyntijohtaja Jari Issakainen, puh. 040 579 4926 (mieluiten 5.8.2021 klo 10:00-11:00 tai 17.8.2021 klo 13:30-15:30) sekä yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Pia Paavilainen puh. 050 305 9217. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 22.8.2021.

Hakua edistetään jo hakuaikana, joten laita hakemuksesi pian!

 Lue lisää www.parma.fi ja www.consolis.com

Jätä hakemuksesi tästä