Projektipäällikkö

Nummelaan sekä Hyrylään/Nurmijärvelle

Parma Oy on Suomen suurin betonielementtien valmistaja. Toimimme kaikkiaan 16 paikkakunnalla. Olemme rakennusammattilaisten kumppani ja pientalorakentajien luotettava elementtitoimittaja. Kuulumme kansainväliseen Consolis-konserniin ja työllistämme noin 650 henkilöä. Konsernilla on yli 10 000 työntekijää 17 maassa ympäri maailmaa.

 

Etsimme kahta betonirakentamisen ja projektinhallinnan ammattilaista

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Nummelaan ja Hyrylään/Nurmijärvelle

Nummelan toimitilarakentamiseen erikoistuneen tehtaan yhteyteen etsimämme projektipäällikkö vastaa Etelä-Suomen toimitilarakentamisen kohteista.

Hyrylän/Nurmijärven toimipaikan yhteyteen etsimämme projektipäällikön vastuulla on Etelä-Suomen nimetyt kerros- ja rivitalokohteet.

Projektipäällikkönä johdat projektejasi varmistaen niiden etenemisen projektisuunnitelman mukaisesti apunasi Parman muu projektiorganisaatio. Vastuullasi on aikataulujen, lisä- ja muutostöiden hallinta sekä taloudellinen tulos. Huolehdit työmailla mahdollisesti vastuullamme suoritettavista asennus- valu- ja muista työmaatöistä huomioiden töiden suorittamisesta tehdyt sopimukset, määräykset ja kustannustehokkuus. Olet avainroolissa projektin viestinnässä ja raportoinnissa, eri sidosryhmien yhteen sovittamisessa sekä projektin kohtaamien haasteiden ratkaisemisessa. Teet tiivistä yhteistyötä tehtaiden kanssa varmistaen tuotannon onnistumisen edellytykset.

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on rakennusinsinöörin tai -mestarin koulutus ja projektinvetokokemusta. Nummelan toimitilarakentamiseen erikoistuneen yksikön projektipäälliköltä edellytetään käytännön kokemusta toimitilarakentamisesta. Hyvät valmiudet tehtäviin antaa kokemus työmaiden asennustöistä tai hankkeiden vetämisestä. Laaja sidosryhmäyhteistyö edellyttää sujuvia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja.

Tarjoamme sinulle aitiopaikan betonirakentamisen huippuammattilaisten joukossa. Me parmalaiset hallitsemme elementtirakentamisen ketjun suunnittelupöydältä tehtaalle ja edelleen työmaalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Parmalta Anssi Vartiainen, Director. Projects & Design, puh. 040 584 0346, tavoitettavissa tiistaisin ja perjantaisin klo 12:30 – 13:30 sekä yhteistyökumppanimme HRS Advisors, konsultti Pia Paavilainen puh. 0503059217. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 22.8.2021 osoitteessa www.hrsadvisors.fi.

Lue lisää www.parma.fi ja www.consolis.com

Hae tehtävää tästä