Talousjohtaja

Turku

Huntteri Oy on voimakkaasti kasvavan pyöräilyalan suomalainen kärkinimi. Edustamme maailman johtavia pyöräilybrändejä, kuten Orbea, Felt, Giro, Bell ja Abus. Yrityksen liikevaihto on noin 20 miljoonaa. huntteri.fi

 

Etsimme kokenutta talousalan liiketoimintaosaajaa

TALOUSJOHTAJA

Tehtävässä vastaat koko taloushallinnon kokonaisuudesta sekä osallistut strategiseen suunnitteluun muun toimivan johdon ja hallituksen kanssa. Toimit esimiehenä kahdelle kokeneelle asiantuntijalle ja raportoit toimitusjohtajalle. Kehität taloushallinnon prosesseja sekä sparraat muuta kokonaisuutta toimitusjohtajan kanssa. Tehtäviisi kuuluu mm. budjetin laatiminen ja seuranta, rahoituksen varmistaminen, talousraportointi, kassavirran seuraaminen ja kontrollointi, luottovakuutusratkaisun kehittäminen sekä yhteistyö tilitoimiston ja tilintarkastajan kanssa.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta ja näyttöjä onnistuneista taloushallinnon ja liiketoiminnan kehitystehtävistä. Sinulla on korkeakoulututkinto (esim. KTM, tradenomi) ja erinomaiset IT-taidot. Ulkomaankauppa on meillä merkittävässä roolissa, joten kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Henkilönä olet laajoja kokonaisuuksia hallitseva, analyyttinen ja päätöksentekokykyinen. Vaikka pohdit mielelläsi isoa kuvaa, tartut toimeen ja saat asioita aikaiseksi ripeästi.

Meillä pääset mukaan kasvuyrityksen huikeaan vauhtiin. Pääset vaikuttamaan yrityksen tulevaisuuteen ja menestykseen. Tehtävää on mahdollista hoitaa pari päivää viikossa etänä, mutta toivomme että näemme sinut usein Turun toimistollamme, sillä haluamme vaalia yhteisöllistä työilmapiiriämme. Muiden työpaikkaetujemme lisäksi saat käyttöösi jonkun upeista sähköpyöristämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 11.10. klo 10-12 sekä 15.10 klo 11-13. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 19.10. mennessä oheisen linkin kautta

HAE TÄSTÄ