Scanoffice Group muodostuu vuonna 1984 perustetun Pohjoismaiden suurimman lämpöpumppujen maahantuontiliikkeen Scanoffice Oy:n ympärille. ScanMont AB palvelee lämpöpumppualan urakoitsijoita Ruotsin markkinoilla ja Scanoffice Oy sekä Scanvarm Oy Ab ovat alan johtavia maahantuontiliikkeitä Suomen markkinoilla. Suomalaisessa omistuksessa olevan yritysryhmän liikevaihto ylittää 34 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 40 henkilöä. Muutimme maaliskuussa 2017 uusiin tiloihin Espoon Juvanmalmille. Tutustu toimintaamme: www.scanoffice.fi.

 scanoffice

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Sinua innostunut ja palveluhenkinen

ERP Specialist

Tehtävässä vastaat uuden Microsoft NAV-pohjaisen ERP-projektin ohjaamisesta ja yhteistyökumppaniyhteistyön koordinoinnista, järjestelmän testaamisesta ja käyttöönoton suunnittelusta ja ohjaamisesta. Työssä osallistut myös yrityksen verkkoympäristön ylläpitoon sekä ICT-ympäristön kehittämiseen. Kuulut luonnollisesti talouspäälliköstä ja teknologiajohtajasta koostuvaan ERP-projektista vastaavaan ryhmään. Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee uusissa tiloissamme Espoon Juvanmalmilla.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta NAV-ympäristöstä ja ERP-projekteista. Kokemuksesi voi olla joko vastaavasta tehtävästä tai toimittajapuolelta. Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja hyvää englannin kielen taitoa. Työn luonne edellyttää hyvää ongelmanratkaisukykyä, innostusta ja kiinnostusta alan seuraamiseen, kehittymishalua sekä oma-aloitteisuutta. Henkilönä olet palveluhenkinen ja viihdyt monipuolisessa työympäristössä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn voimakkaasti kasvavalla pohjoismaiden suurimmalla lämpöpumppujen erikoisosaajalla. Yrityksessämme pääset vaikuttamaan ja toteuttamaan erilaisia projekteja monipuolisesti ja sinulla on aidot mahdollisuudet kehittää osaamisestasi ja edetä urallasi. Tarjoamme myös hyvät ja kilpailukyiset edut

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa meitä avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko, 0400 399 825 (ke ja pe 14-16). Jätä hakemuksesi viimeistään 18.11. mennessä alla olevan linkin kautta!

Hae tehtävää

Share This
hibaby