Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy on yksi Euroopan johtavista tutkimus- ja teknologiaorganisaatioista, joka tuottaa kansainvälistä kilpailukykyä lisääviä tutkimus- ja innovaatiopalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. Näytämme tietä tulevaisuuteen ja tuottavuuteen kehittämällä uusia älykkäitä teknologioita, liiketoimintakonsepteja sekä innovatiivisia palveluita. Teemme teknologiasta tulosta – ihmisten parhaaksi.

Etsimme VTT:n inspiroivaan ja kansainväliseen työyhteisöön Espoon Otaniemeen Sinua

 VTT-logo JPG

ESIMIES PALKKA- JA TYÖSUHDEPALVELUIHIN   

 

Vastaat yhdessä työhönsä sitoutuneen ja kokeneen tiimisi kanssa 2400 kuukausipalkkalaisen työntekijän ja noin 100 tuntipalkkalaisen palkanmaksusta ja koko työsuhteen elinkaareen liittyvistä toimenpiteistä aina työsuhteen luomisesta työsuhteen päättymiseen asti.  Toimit palvelutiimimme työhön osallistuvana esimiehenä ja sinulla on vahva rooli tulevaisuuden kehityshankkeissamme.

Odotamme sinulta kokemusta isojen organisaatioiden palveluprosesseista, käytännöistä ja järjestelmistä. Olet tottunut tulkitsemaan työehtosopimuksia ja sinulla on esimieskokemusta. Vahvan ja monipuolisen palkkahallinnon osaamisen lisäksi sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Henkilönä sinulla on taito edistää hyvää ilmapiiriä ja rakentaa sujuvia yhteistyösuhteita. Esimiehenä olet kannustava ja tiimihenkinen. Olet proaktiivinen, kiireenkin keskellä palveluhenkinen ja positiivinen. Arvostamme uudistushenkisyyttä ja kykyä sujuvoittaa asioita myös aiempaa haastaen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kansainvälisesti verkottuneessa huippuluokan asiantuntijaorganisaatiossa. Tehtävä on uusi ja siinä pääset kehittämään osaamistasi.

Työnantajana VTT:llä yhdistyvät kaupallisen yrityksen ja tutkimuslaitoksen hyvät puolet. VTT:llä on yhteiskunnallisesti tärkeä tehtävä Suomessa; teemme työtä, jolla on merkitystä. VTT:n arvot ja tavoitteet on helppo allekirjoittaa, ja työssämme meitä motivoivat mukavien työkavereiden ja hyvän työilmapiirin lisäksi VTT:n korkeatasoinen osaaminen ja työstään innostunut henkilöstö. Me VTT:llä uskomme, että vaikuttavuutemme rakentuu tieteellisestä ja teknologisesta erinomaisuudesta kaikessa työssämme. Henkilöstömme hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen ovat ensisijaisia prioriteettejamme. VTT:llä olemme osa luovaa ja kansainvälistä työympäristöä.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisors Oy:n konsultti Seija Raesola puh. 040 775 6150. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mielellään mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 5.10.2017.

JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ LINKISTÄ

Share This