Suomalaisesta Mustista ja Mirristä, ruotsalaisesta Arken Zoosta ja Norjalaisesta Mustista tunnettu Musti Group on Pohjoismaiden suurin lemmikkieläintarvikeliikkeisiin erikoistunut konserni. Konserniimme kuuluu seitsemän lemmikkialan brändiä ja kasvatamme toimintaamme jatkuvasti. Suurta kokoa tärkeämpää meille on kuitenkin olla lemmikin ja lemmikinomistajan turvallisin ja luotetuin kumppani elämässä ja harrastuksissa. Myymälöitä meillä on kolmessa maassa yhteensä 260 kpl, ja vuosittainen yhteen laskettu kuluttajamyynti on yli 200 miljoonaa euroa. Tutustu toimintaamme https://www.mustigroup.com/.

 

mustilogo

Toimintamme edelleen kasvaessa tarvitsemme joukkoomme lisää käpäliä ja etsimme nyt sinua

 

Group Financial Controller

 

 

Tehtävässäsi vastaat konsernimme taloudellisen tiedon analysoinnista ja konsernilaskennan raportoinnista. Keskeisenä vastuualueenasi on konsernin yritysten kirjanpidon konsolidointi ja siihen liittyvien prosessien kehittäminen. Konserniimme kuuluu yli 20 yritystä ja käytämme Baswaren FPM-konsolidointityökalua. Tehtävässäsi tulet lisäksi vetämään yhtiömme IFRS-konversioprojektia ja IFRS-laskennan kehittämistä jolloin IFRS-standardin hyvä tuntemus on roolissasi tärkeää. Vastaat tehtävässä suoraan talousjohtajalle.

Odotamme sinulta vankkaa taloushallinnon asiantuntemusta, muutaman vuoden kokemusta laskentatoimen tai tilintarkastajan tehtävistä sekä soveltuvaa koulutustaustaa (KTM tai muu soveltuva korkeakoulututkinto). Aikaisempi kokemus IFRS-standardia noudattavien yritysten palveluksesta sekä Baswaren FMP:n käyttökokemus katsotaan eduksi. Omaat myönteisen kehitysasenteen ja sinulla on hyvät projektinhallintataidot. Hahmotat kokonaisuuksia sekä ymmärrät liiketoiminnan ja lukujen välisiä yhteyksiä. Olet analyyttinen ja sinulla on kykyä kriittiseen ajatteluun. Tehtävä vaatii itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta mutta myös vahvaa yhdessä tekemisen taitoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Tarjoamme sinulle erinomaiset ammatilliset kehittymismahdollisuudet haastavan, monipuolisen ja itsenäisen työn parissa. Pääset työssäsi osallistumaan aktiivisesti koko Pohjoismaiden suurimman lemmikkituoteketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut, ammattitaitoinen ja eläinrakas työyhteisö eri puolilla Suomea, Ruotsia ja Norjaa. Mikäli arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Kaikissa toimipaikoissamme on usein koiria, joten työ ei sovi lemmikkiallergiselle. Työpisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Helsingin Käpylässä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin Erika Palomäki, 040 937 2217. Jätä CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 12.3. oheisen linkin kautta!

JÄTÄ HAKEMUS

Share This