Aamulehti, Monster, Oikotie, LinkedIn

Lempaala

Tervetuloa Lempäälään. Etsimme rohkeita edelläkävijöitä.

Lempäälä on osa voimakkaasti kasvavaa Tampereen kaupunkiseutua. Meitä lempääläisiä on jo yli 22 000. Täällä on tutkitusti hyvä asua ja tehdä työtä.

Lempäälän kunta vahvistaa osaamistaan ja etsii nyt johtoryhmänsä jäseneksi

HALLINTOJOHTAJAA

Vastaat kuntakonsernin hallintoprosessista. Ohjaat kuntakonsernia toimimaan yhdenmukaisen hallintoprosessin mukaisesti yhteisillä pelisäännöillä. Vastaat hallinto- ja hankintakäytännöistä, sopimusasioista, valmiussuunnittelusta, konsernin sisäisestä valvonnasta ja riskienhallinnasta.  Vastuullesi kuuluvat myös ruokapalvelut, tietohallinto, maaseutupalvelut ja edunvalvonta. Toimit kunnanjohtajan toimivaltaisena varahenkilönä.

Kelpoisuusehto tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Arvostamme juridista osaamista, hankinta- ja sopimusosaamista, yhteistyön johtamisen osaamista, kokemusta hallintotehtävistä sekä hallinto- ja hankintakäytäntöjen kehittämisestä sekä johtamisesta.

Sinulla on vahvat yhteistyö- ja neuvottelutaidot. Toimit sujuvasti erilaisten verkostojen ja sidosryhmien kanssa. Haluat kehittää prosesseja ja viedä sovitut asiat maaliin.

Tehtävään valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä saat Lempäälän kunnanjohtajalta, Heidi Rämö 040 1337803 to 31.3. Klo 8-9:30 ja ke 13.4. Klo 8-10:00. Muina aikoina tiedusteluihin vastaa HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 020 791 9395. Tehtävään haetaan ensisijaisesti HRS:n sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Hakemukset palkkatoiveineen 19.4. klo 16.00 mennessä. Tehtävää voi hakea myös lähettämällä hakemuksen os. HRS Advisors Oy, Koskikatu 7A, 33100 Tampere.

 

Hae tästä