130_sahkolaitos_logo_sininen_est

Tampereen Sähkölaitos -konserni on vahva alueellinen, lähes 130-vuotias energia- alan toimija, jonka omistaa Tampereen kaupunki. Konsernissamme työskentelee 390 henkilöä ja liikevaihtomme on 270 milj. euroa. Suurena energiayhtiönä vaikutamme toiminnallamme päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja hyvinvointiin. Työntekijöillemme tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä energia-alan kehityksen kärjessä.

Energia-yksikkömme vastaa energiantuotantolaitosten sekä kaukolämpö- ja kaukojäähdytysverkon käytöstä, kunnossapidosta ja investoinneista. Laitoksemme tuottavat sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä muun muassa vedestä, puusta, turpeesta, jätteestä ja maakaasusta.

Haemme nyt Energia-yksikkömme hanke- ja tekniikkaryhmään 

HANKEVASTAAVAA

Työskentelet voima-, lämpö- ja kaukojäähdytyslaitostemme kunnossapito- ja perusparannusinvestointien toteuttajana. Tehtävässäsi vastaat tilaajan edustajana investointiprojektiemme kokonaisvaltaisesta läpiviennistä: suunnittelusta, budjetoinnista ja hankinnoista aina projektien aikataulutukseen sekä resurssointiin ja käytännön toteutukseen. Toimit aktiivisesti yhteistyössä ulkoisten urakoitsijoiden, toimittajien sekä voimalaitostemme henkilöstön kanssa. Johdat toimittajia projektien aikana sekä varmistat sovittujen työvaiheiden turvallisen toteutumisen. Tukenasi tehtävässä on esimiehen ja kollegoiden muodostama, kokenut ja ammattitaitoinen tiimi.

Sinulla on tehtävään soveltuva amk-insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus, esim. kone-, sähkö/automaatio- tai energiatekniikasta. Arvostamme aiempaa kokemusta projektiympäristössä työskentelystä sekä erityisesti voima- ja lämpölaitostuntemusta. Eduksi tässä tehtävässä näemme taloushallinnan ja kunnossapitojärjestelmien tuntemuksen sekä englanninkielen taidon. Pidämme tärkeänä innostunutta ja kehittämistyöhön sitoutunutta asennetta sekä määrätietoista ja suunnitelmallista työskentelyotetta. Pidät kiinni sovitusta, kykenet ennakoimaan sekä kantamaan vastuuta projektiesi läpiviennistä ajoittain paineisissakin tilanteissa. Lukuisten eri sidosryhmien kautta tehtävässä korostuvat lisäksi yhteistyö -ja neuvottelutaidot sekä tiimihenkinen ja avoin kommunikointitapa.

Työntekijänä olet meille tärkeä, koska sinun osaamisesi ja hyvinvointisi varaan perustuu kaikkien toimintojemme ja tuotteidemme laatu. Pääset kasvattamaan osaamistasi yhdistämällä aiemman kokemuksesi energia-alan muuttuvaan toimintaympäristöön edistyksellisen ja kehitysmyönteisen työnantajan riveissä. Lue lisää tarjoamistamme henkilöstöeduista TÄSTÄ

Työnantajana Tampereen Sähkölaitos on samanlainen kuin se on asiakkailleenkin: luotettava ja paikallinen. Tampereen Sähkölaitos on moderni energiakonserni, joka kehittää aktiivisesti tulevaisuuden energiaratkaisuja. Vastuullinen tekeminen ja johtaminen ovat meille konkreettisia tekoja. Kannamme vastuumme niin ihmisistä, ympäristöstä kuin taloudestakin.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors, Outi Kärkkäinen, p. 050 3961138 (soittoajat ke 7.11 klo 14-16 sekä ma 12.11 klo 14-16).

Oletko sinä etsimämme osaaja? Täytä sähköinen hakemus osoitteessa www.sahkolaitos.fi viimeistään su 18.11. Liitä hakemukseesi CV:si palkkatoiveineen.

HAE TEHTÄVÄÄ

Share This
hibaby