Tampereen Sähkölaitos -konserni on vahva alueellinen, lähes 130-vuotias energia- alan toimija, jonka omistaa Tampereen kaupunki. Konsernissamme työskentelee 390 henkilöä ja liikevaihtomme on 270 milj. euroa. Suurena energiayhtiönä vaikutamme toiminnallamme päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja hyvinvointiin. Työntekijöillemme tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä energia-alan kehityksen kärjessä.

tampere_sahkolaitos (002)

 

Haluatko kehittyä energia-alan osaajana vaihtelevassa projektiympäristössä? Haemme nyt Energia-yksikön hanke- ja tekniikkaryhmään 

HANKEVASTAAVAA

toteuttamaan voima-, lämpö- ja kaukojäähdytyslaitostemme kunnossapito- ja perusparannusinvestointeja.

Vastaat tilaajan edustajana investointiprojektiemme kokonaisvaltaisesta läpiviennistä: suunnittelusta, budjetoinnista ja hankinnoista aina projektien aikataulutukseen sekä resurssointiin ja käytännön toteutukseen. Toimit aktiivisesti yhteistyössä ulkoisten urakoitsijoiden, toimittajien sekä voimalaitoksiemme henkilöstön kanssa. Valvot toimittajia projektien aikana sekä varmistat sovittujen työvaiheiden turvallisen toteutumisen. Tukenasi tehtävässä on esimiehen ja kollegoiden muodostama, kokenut ja ammattitaitoinen tiimi.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, esimerkiksi kone- tai energiatekniikan insinööri/DI. Arvostamme aiempaa kokemusta projektiympäristössä työskentelystä sekä erityisesti voima- ja lämpölaitostuntemusta. Katsomme eduksesi SAP- ja Solax -järjestelmien tuntemuksen sekä englanninkielen taidon. Pidämme tärkeänä innostunutta ja kehittämistyöhön sitoutunutta asennetta sekä määrätietoista ja suunnitelmallista työskentelyotetta. Pidät kiinni sovitusta, kykenet ennakoimaan sekä kantamaan vastuuta projektien läpiviennistä ajoittain paineisissakin tilanteissa. Hankevastaava tekee tiivistä yhteistyötä monien eri sidosryhmien kanssa, joten toivomme sinun omaavan hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot sekä avoimen ja tiimihenkisen työskentelytavan.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden päästä mukaan erittäin monipuolisiin ja vaihteleviin projektitehtäviin vahvasti kehittyvässä voimalaitosympäristössä. Kokeneen tiimin tuki mahdollistaa myös haastetason määrittämisen ja tehtävässä kasvamisen osaamisesi ja tavoitteidesi mukaan. Työnantajana haluamme toimia henkilöstömme suuntaan kuten asiakkaillemmekin, luotettavasti ja vastuullisesti. Panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Jokainen yksittäinen työntekijä on meille tärkeä, koska hänen osaamisensa ja hyvinvointinsa varaan perustuu kaikkien toimintojemme ja tuotteidemme laatu.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme HRS Advisors Oy, Outi Kärkkäinen, 050 396 1138. Soittoajat ti 15.5 ja ti 22.5 klo 13-15.

Hae tehtävää HRS Advisors Oy:n sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 25.5.2018. Liitäthän hakemukseen CV:si palkkatoiveineen.

Jätä hakemus

Share This