DAVA Foods Finland Oy on johtava Suomalainen täyden palvelun kananmuna-alan yritys, joka panostaa vahvasti markkinointiin ja kananmunan tuotantoketjun kehittämiseen. DAVA Foods Finland Oy:n osuus kotimaan kananmunahankinnasta on 40 % ollen yhteensä noin 27 miljoonaa kiloa vuodessa. Kaikki kotimaan myyntiin menevät kananmunat hankitaan 110 Kultamuna sopimustuottajalta. DAVA Foods Finland Oy:n omistavat DAVA Foods Holding A/S ja osuuskunta Munakunta 50/50%. DAVA Foods Finland  on osa Itämeren alueen kananmuna-alan liittoumaa, johon kuuluvat lisäksi DAVA Foods Tanskassa, Ruotsissa, Virossa ja Norjassa. Hankinta ja tarvikeosasto auttaa kaikissa siipikarja- ja muuhun kotieläintuotantoon liittyvissä kysymyksissä ja tarpeissa. Asiakasprojektien suunnitteluun ja toteutukseen osallistuvat tuotekehityksen, markkinoinnin sekä valmistuksen asiantuntijat.

dava-foods-logo

 

Nykyisen tehtävänhaltijan jäädessä vuoden sisällä eläkkeelle, haemme joukkoomme teknisen myynnin osaajaa kasvamaan

Hankinta- ja tarvikeyksikön päällikön tehtävään

 

Tehtävässäsi vastaat Hankinta- ja tarvikeyksikkömme toiminnasta ja kannattavuudesta. Kehität ja johdat aktiivisesti yksikön toimintaa alan muutoksia ennakoiden. Pidät yhteyttä siipikarja-alan toimijoihin, hoidat ratkaisu/projektimyyntiämme sekä vastaat asiakasprojektien sujuvuudesta ja loppuun viennistä.  Tehtävässäsi toimit kiinteässä yhteistyössä tuottajapalvelumme ja ulkomaisten päämiesten kanssa. Johdat seitsemän hengen tiimiä, olet johtoryhmän jäsen ja toimit suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa.

Odotamme sinulta maatalouspuolen tuntemusta kokemusta teknisestä myynnistä, hyviä verkostoja sekä näyttöjä tuloksellisesta työskentelystä. Sinulla on tehtävään soveltuva vähintään opistotasoinen koulutus (esim. agrologi/agronomi) sekä hyvä englannin ja ruotsin kielen osaaminen. Luonteeltasi olet aikaansaava ja tavoitteisiin sitoutuva, sinulla on hyvät kommunikointi- ja verkostoitumistaidot ja kyky hahmottaa teknisiä asioita sekä yksityiskohtia.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän alan markkinajohtajayrityksessä, näköalapaikan alalle sekä hyvät kehittymis- ja vaikutusmahdollisuudet.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaavat Rainer Carpelan (040-5533759) ja Seija Raesola (040-7756150) HRS Advisorsista. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.08.2016 mennessä oheisen linkin kautta

 

Jätä hakemus
Share This
hibaby