Julkaisutiedot: LinkedIn, Monster, Duunitori, mol

aarikka_logot_jpg-05

 

Aarikka Oy on vuonna 1954 perustettu suomalainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa luonnonmateriaaleista koru- ja kotituotteita. Yhtiön liikevaihto on pari miljoonaa ja se työllistää suoraan kymmenkunta työntekijää.

 

 

Haemme uusiutuvaan yhtiöömme

HANKINTA- JA TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

Tärkein tehtäväsi on huolehtia yhtiön tuotannon suunnittelusta ja koordinoinnista sekä tuotannon budjetoinnista. Vastuullasi ovat myös raaka-aine- sekä valmisvarastoprosessien ohjaaminen. Työ sisältää alihankkijoiden kartoituksen ja toimittajasuhteiden luomisen, kilpailuttamisen, osto-osien hankinnan ja kokoonpanon johtamisen. Toimit myös osaavan tuotanto- ja lähettämötiimin esimiehenä.

Olennainen osa työtä ovat tuotekehitysprojektit, joihin tuotanto- ja hankintapäällikkö tuo näkemyksensä tuotteiden teknisestä suunnittelusta, hinnoittelusta ja rakenteesta. Teknisten tuotepiirrosten ja tuotekorttien laatiminen ovat omakustannushinnoittelun lisäksi osa työnkuvaa.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa teknistä tai hankinta-alan koulutusta (esim. puualan insinööri), vastuullisuutta, innostunutta ja oma-aloitteista, tuloksellista työotetta sekä kykyä työskennellä tiimissä ja projekteissa. Lisäksi edellytämme kokemusta tuotannonjohtamisesta, alihankinnan ostotoiminnasta sekä projektijohtamisesta. Puualan tunteminen katsotaan eduksi.

Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii suomen kielen hallintaa sekä vahvaa englannin kielen osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi. Hakijalta edellytetään myös Office-ohjelmien hallintaa, CAD-osaamista ja Maestron tai muun vastaavan ERP-järjestelmän käyttötaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työpaikan arvostetun brändin ja kansainvälisten asiakkaiden parissa.

Kerro, miksi juuri sinä sopisit Aarikalle.

Lisätietoja tehtävästä antavat Aarikalla Jukka Ylitalo +358 40 7051 617 tavoitettavissa klo 9-11 ja HRS Advisorsista Pia Paavilainen, puh. +358 50 3059 217. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 11.7.2016 mennessä.

Hae tehtävää

 

Share This