Suomalaisesta Mustista ja Mirristä, ruotsalaisesta Arken Zoosta ja norjalaisesta Mustista tunnettu Musti Group on Pohjoismaiden suurin lemmikkieläintarvikeliikkeisiin erikoistunut konserni. Konserniimme kuuluu seitsemän lemmikkialan brändiä ja kasvatamme toimintaamme jatkuvasti. Suurta kokoa tärkeämpää meille on kuitenkin olla lemmikin ja lemmikinomistajan turvallisin ja luotetuin kumppani elämässä ja harrastuksissa. Myymälöitä meillä on kolmessa maassa yhteensä 260 kpl, ja vuosittainen yhteen laskettu kuluttajamyynti on yli 240 miljoonaa euroa. Tutustu toimintaamme https://www.mustigroup.com/.

 

mustilogo

Toimintamme edelleen kasvaessa tarvitsemme joukkoomme lisää käpäliä ja etsimme nyt sinua

Head of Accounting

Tehtävässä vastaat Musti Groupin ulkoisen laskennan hallinnasta, ulkoiseen laskentaan liittyvistä prosesseista ja toimintatavoista sekä kirjanpidon kuukausikatkoista konsernin operatiivisissa tytäryhtiöissä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Toimit esimiehenä 10-henkiselle Accounting/Financial Reporting-tiimille. Varmistat ulkoisen laskennan lukuihin perustuvan raportoinnin oikeellisuuden sekä rakennat ja kehität yhtiömme talous- ja raportointiprosesseja. Tehtävässäsi johdat taloushallinnon yhteistyökumppaneiden työtä ja teet yhteistyötä eri viranomaisten, kuten verottajan, kanssa. Vastaat suoraan konsernin talousjohtajalle ja toimipisteesi sijaitsee Musti Groupin pääkonttorilla Helsingin Käpylässä.

Odotamme sinulta muutaman vuoden aikaisempaa kokemusta sekä ulkoisen laskennan johtamisesta, että sparraavasta ja kehittävästä esimiestyöstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa kokemusta kansainvälisen konsernin talousprosesseista ja erilaisten projektien onnistuneesta toteuttamisesta.  Basware FPM:n ja LS Navisionin aikaisempi tuntemus on tehtävää hoidettaessa etu. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. KTM) ja kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn nopeasti kehittyvässä, Pohjoismaiden suurimmassa lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketjussa. Nopeasti kasvavassa yrityksessämme opit uutta päivittäin. Meillä on innostunut, ammattitaitoinen ja eläinrakas työyhteisö Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla tekemään Mustin ja Mirrin ulkoisesta laskennasta pörssiyhtiökelpoisen!

Kaikissa toimipaikoissamme on usein koiria, joten työ ei sovi lemmikkiallergiselle.

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa meitä avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko, 0400 399 825 (ke ja pe 14-15). Jätä CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 12.03. oheisen linkin kautta!

 

HAE TEHTÄVÄÄ

Share This