Cloetta Suomi Oy on osa Cloetta-konsernia, joka on pohjoismaiden johtava makeistalo. Osuutemme Suomen makeismarkkinoista on yli neljännes arvossa mitattuna. Tarjoamme laajan makupaletin brändituotteita, joiden mukana on helppo hymyillä. Tuotekehityksemme pohjaa aina suomalaisten makumieltymyksiin ja tarpeisiin, mutta tukenamme on myös vahva kansainvälinen Cloettan makeisosaajien verkosto. Cloetta on ksylitolituotteillaan terveiden hampaiden asialla. Xylitol-Jenkki ja Läkerol Dents ovat vaikuttaneet suun hyvinvointiin jo vuosikymmenien ajan. Muita Suomessa tunnettuja brändejä ovat Mynthon, Sisu, Läkerol, Tupla, Royal, TV Mix ja Aakkoset sekä Karkkikatu- ja Candyking-irtomakeiset. Meitä cloettalaisia on Suomessa yli 200 ja yrityksemme pääkonttori sijaitsee Turussa.

Haemme pääkonttoriimme Turkuun kenttämyynnin vetäjää.

HEAD OF FIELD FORCE

Tehtävässä vastaat liiketoimintasuunnitelmiemme toimeenpanosta myyntikentällä, jossa työskentelee noin 130 päivittäistavarakaupan myynnin ammattilaista. Vastuullasi on kenttämyynnin suorituksen, osaamisen ja hyvinvoinnin johtaminen yhdessä aluekenttäpäälliköiden kanssa. Johdat myyntikenttää paitsi taloudellisten tunnuslukujen avulla, myös mittaamalla asiakastyytyväisyyttä ja seuraamalla henkilöstöön liittyviä avainmittareita. Kokemuksesta tiedämme, että parhaat tulokset syntyvät, kun henkilöstö on motivoitunutta, yhteistyökykyistä ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa.

Toivomme Sinulta liiketoimintalähtöistä ajattelua, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja keskittyä olennaiseen, sillä työssäsi suunnittelet ja kehität myyntikentän toimintamalleja ja jalkautat niitä kenttäorganisaatioon. Olet tottunut esiintyjä ja vakuutat sekä kenttäorganisaation ammattilaiset että pääkonttorin asiantuntijat ja johdon. Tehtävässä edellytetään matkustusvalmiutta pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta myös tarvittaessa muualla Suomessa. Kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti myös englannin kielellä. Sinulla on mielellään AMK- tai yliopistotason peruskoulutus ja kokemusta myynnistä FMCG-alalla. Edellytämme useamman vuoden kokemusta myynnin esimiestehtävistä. Persoonana olet innostava, tavoitteellinen, tartut toimeen ripeästi ja haluat saada aikaan tuloksia yhteistyössä muiden kanssa.

Tarjoamme Sinulle myynnin näköalapaikan kansainvälisessä organisaatiossa lähellä toimivaa johtoa.  Pääset vaikuttamaan liiketoiminnan tuloksellisuuteen. Työtilamme Turussa sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Yhteiset arvomme Fokusointi, Yhteispeli, Intohimo ja Ylpeys ohjaavat arjen toimintaamme. Uskomme siihen, että töissä pitää olla myös hauskaa, sillä makeiset ovat iloinen asia!

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa Seija Raesola HRS Advisorsista puh. 040 775 6150. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 26.8.2018 oheisen linkin kautta

JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ LINKISTÄ

 

Share This