Suomen Asiakastieto Oy on johtavia digitaalisten yritys- ja luottotietopalvelujen toimittajia Suomessa. Tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Konserni palvelee useita toimialoja, joista suurimpiin kuuluvat rahoitus- ja pankkitoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa sekä asiantuntijapalveluyritykset.

Suomen Asiakastieto Oy on osa Asiakastieto Groupia. Vuonna 2018, Asiakastieto Groupin pro forma -liikevaihto oli 134 miljoonaa euroa ja työntekijöitä vuoden 2018 lopussa oli noin 450 seitsemässä kaupungissa Suomessa ja Ruotsissa.

 

 

Meille jatkuva toiminnan parantaminen ja asiakkaidemme odotusten ylittäminen on tärkeää, ja etsimme nyt kollegaksemme Sinua päämäärätietoinen ja liiketoimintalähtöinen

 

Head of Medium Accounts

 

Etsimme ratkaisumyynnin intohimoista ammattilaista, joka innostuu mahdollisuuksista ratkaista asiakkaidemme liiketoiminnan haasteita. Toimit keskisuurista asiakkaistamme huolta pitävän 10 hengen myyntitiimiimme esimiehenä yrityksessä, joka on pohjoismaiden johtavia digitaalisten palveluiden ja tietoinnovaatioiden tuottajia. Vastaat myyntitavoitteesta ja monipuolisen palvelutarjoamamme kehityksestä segmentissäsi. Työskentelet sitoutuneessa yhteistyössä kollegoidesi kanssa tuoden asiakkaidemme näkemyksiä ja haasteita palvelukehityksemme tueksi. Olet roolisi kautta mukana kehittämässä merkittävien yritysten digitaalista liiketoimintaa ja auttamassa asiakkaitamme tekemään parempia päätöksiä. Keskityt valmentamaan ja tukemaan tiimisi jäseniä onnistumaan omassa työssään.

Asiakaskuntamme on monipuolinen niin koon kuin toimialojenkin näkökulmista. Voitimme vuonna 2016 Suomen Paras Myyntiorganisaatio- kilpailun, ja jatkamme ponnekkaasti työtä erinomaisen asiakaskokemuksen kehittämisen saralla.

Tarjoamme sinulle avainposition modernissa, kansainvälisessä tieto-ohjatussa pörssiyhtiössä. Kuulut yhtiömme Sales & Customer Operations -johtoryhmään ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä osana pohjoismaista myyntiorganisaatiotamme. Menestyksesi mitataan myynnin kasvun, asiakkaiden NPS:n ja eNPS:n avulla. Markkinoiden johtavana tietopalveluyrityksenä edellytämme sinulta kiinnostusta toimia datalähtöisesti ja hyödyntää omia palveluitamme myyntimahdollisuuksien löytämiseen ja asiakkuuksiemme kehittämiseen.

Tarjoamme Sinulle onnistumisesi tueksi edistykselliset ja asiakkaillemme arvoa luovat tuotteet sekä palvelukonseptin. Pääset kehittämään itseäsi myynnin ammattilaisena ja johtajana. Meillä pääset työskentelemään vahvuuksiesi kautta ja oppimaan uutta digitaalisten palveluiden maailmassa. Tunnustettu asemamme markkinoilla antaa sinulle tähän toimivan ja pitkäjänteisen ympäristön.Itsenäisen roolisi rinnalle saat osaavat ja mukavat kollegat uusissa viihtyisissä toimitiloissamme Helsingin Kalasatamassa.

Kiinnostuitko? Kysy ihmeessä lisää yhteistyökumppanimme HRS Advisorsin konsultilta Erika Palomäeltä p. 040 937 2217. Hae tehtävään pikimmiten, mutta kuitenkin 20.5. mennessä.

 

HAE TÄSTÄ

Share This
hibaby