Hyvinvointi- ja terveystuotteita valmistava ja markkinoiva ruotsalaislähtöinen Midsona on toiminut eri muodoissaan jo vuodesta 1892. Toimimme Suomen ja Ruotsin lisäksi Tanskassa sekä Norjassa ja meitä on jo yli 350 ammattilaista. Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat mm. Urtekram, Friggs, Naturdiet ja Tri. Tolosen terveystuotteet. Tutustu yritykseemme osoitteessa www.midsona.fi.

midsona

 

Toimintamme laajentuessa haemme kasvavaan organisaatioomme Vantaalle sinua menestyksen nälkäinen ja kasvunhakuinen

HEAD OF SALES

Tehtävässä vastaat Midsona Finlandin myynnistä ja myyntiorganisaation vetämisestä (12 henkilöä) sekä nimetyistä avainasiakkuuksista. Keskeisinä tehtävinäsi ovat myynnin johtaminen niin ketjutasolla avainasiakasapäälliköiden kuin myymälätasolla kenttämyyntiorganisaation kautta, brändi-/tuotestrategian suunnittelu sekä markkinointi- ja myyntitoiminpiteiden budjetointi ja seuranta. Vastaat tehtävässä suoraan toimitusjohtajalle ja kuulut luonnollisesti Midsona Finlandin johtoryhmään.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta ja menestyksellisiä näyttöjä myynnin vetämisestä päivittäistavarakaupan, luontaistuotteiden, kosmetiikan ja/tai apteekkituotteiden parista. Olet luonteeltasi avoin, ulospäinsuuntautunut ja myynnillisestä vaikuttamisesta inspiroituva sekä itsenäiseen työskentelyyn ja itseohjautuvuuteen kykenevä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi tai KTM) ja kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti englannin kielellä. Ruotsin kielen taidosta on etua konsernin välisiä tehtäviä hoidettaessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn voimakkaasti laajentuvassa yrityksessämme. Pääset työskentelemään vahvojen elintarvike-, luontaistuote- ja terveydenhoitobrändiemme parissa yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa. Tarjoamme myös hyvät ja kilpailukyiset edut, kiinnostavat ja trendikkäät tuotteet sekä innostuneen ja ammattitaitoisen organisaation tuen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa meitä avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko, 0400 399 825 (ke ja pe 14-16) ja Toni Koskinen, 040 742 7525 (pe klo 14-15)

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 8.1.2017 oheisen linkin kautta.

 

HAE TEHTÄVÄÄ

midsonabrandit