HRS_logo

HRS Advisors on kokeneiden psykologitaustaisten henkilöstöalan ammattilaisten yritys, jonka ydinosaamista ovat suorahaut ja muut rekrytointiprosessit, henkilöarvioinnit sekä johtamisen kehittäminen ja uraohjaus. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Tampereella ja Turussa. Olemme ajan hermolla oleva ketterä toimija ja alallamme arvostettu ja toivottu yhteistyökumppani: kasvumme onkin ollut viime vuosina huimaa.

Nyt etsimme joukkoomme Espoon toimistoomme Sinua energinen ja toimeen tarttuva

Henkilöarviointipsykologi

 

Miksi HRS Advisors olisi juuri sinun valintasi? Meillä henkilöarviointiprosessi toteutetaan yksilöä arvostaen ja sparraavalla otteella. Vannomme monimenetelmäisyyden ja digiajan mukaisen prosessin nimeen, ja me uskomme yhdessä tekemiseen ja oppimiseen. Olemme keskittyneet johdon ja keskijohdon sekä koulutettujen erityisasiantuntijoiden rekrytointeihin ja suorahakuun. Tehtäviisi voi lisäksi kuulua esimerkiksi johtoryhmien valmennusta, outplacementia ja coachingia riippuen siitä mitä osaat ja missä haluat kehittyä. Sujuva englannin kielen taito on keskeistä, sillä osa asiakkaistamme toimii kansainvälisillä markkinoilla.

Odotamme sinulta laillistetun psykologin pätevyyttä. Sinulla on jo kokemusta henkilöarviointitehtävistä ja vahva kiinnostus kehittyä huippuammattilaiseksi. Muu organisaatiopsykologian tuntemus on iso etu työskentelyssä.

Oletko sinä uusi Ässä joukkoomme? Jätä hakemus 22.12. mennessä. Lisätietoja antaa HRS Advisorsin toimitusjohtaja Toni Koskinen p. 040 742 7525

Jätä hakemus tästä

Share This