logo_small

Olemme HRS Advisors!

Meillä liiketoiminnassa on mukana ihmisen tekemä vaikutus.

Nykyajassa on muistettava inhimillisyys ja vuorovaikutus.

Tarinamme alkoi halusta ja palosta aitoon ihmisten kohtaamiseen ja kommunikointiin.

Matkassamme on jatkossakin empatia mukana.

Tule mukaan tarinaamme!

 

 

Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Tampereella ja Turussa. Olemme ajan hermolla oleva ketterä toimija, alallamme arvostettu ja toivottu yhteistyökumppani: kasvumme on ollut viime vuosina huimaa.

Nyt etsimme joukkoomme Turun toimistoomme Sinua, energinen ja toimeen tarttuva

HENKILÖARVIOINTIPSYKOLOGI

 

Miksi HRS Advisors olisi juuri sinun valintasi? Meillä henkilöarviointiprosessi toteutetaan yksilöä arvostaen ja sparraavalla otteella. Laadukkaissa arviointiprosesseissamme hyödynnämme digitaalisuutta ja useita eri menetelmiä. Uskomme yhdessä tekemiseen ja oppimiseen.

Olemme keskittyneet johdon ja keskijohdon sekä koulutettujen erityisasiantuntijoiden rekrytointeihin ja suorahakuun. Tehtäviisi voi kuulua myös esimerkiksi johtoryhmien valmennusta, outplacementia ja coachingia riippuen siitä, mitä osaat, ja missä haluat kehit­tyä. Sujuva englannin kielen taito on keskeistä, sillä osa asiakkaistamme toimii kansainvälisillä markkinoilla, ja kuulumme myös kansainväliseen verkostoon PRAXI Alliance.

Odotamme sinulta laillistetun psykologin pätevyyttä. Sinulla on jo kokemusta henkilöarviointitehtävistä ja vahva kiinnostus kehittyä huippuammattilaiseksi. Muu organisaatiopsykologian tuntemus on iso etu työskentelyssä.

Oletko sinä uusi Ässä joukkoomme? Jätä CV ja hakemus palkkatoiveineen 25.11. mennessä. Lisätietoja antavat Toni Koskinen p. 040 742 7525 ja Seija Raesola p. 040 775 6150.

Jätä hakemus tästä!

Share This
hibaby