Tuomi Logistiikka

Tuomi Logistiikka on julkisomisteinen, in-house asemassa julkisella sektorilla toimiva pirkanmaalainen hankinta- ja logistiikkayhtiö, joka muodostaa strategisia ja kestäviä kumppanuuksia sekä tuo taloudellista vaikuttavuutta asiakkailleen hankinnan ja logistiikan asiantuntijuudellaan. Tuomi Logistiikalla työskentelee yli 250 henkilöä ja heidän liikevaihto on 101 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastavat Tuomen kehittämään osaamistaan jatkuvasti. Tutustu yritykseen osoitteessa www.tuomilogistiikka.fi

Tuomi Logistiikan henkilöliikenne tarjoaa kasvavalla Pirkanmaalla asiakkailleen kustannustehokkaita ja sujuvia kuljetuspalveluita. Näihin palveluihin kuuluvat esimerkiksi koulukuljetukset ja PALI-palvelubussit, jotka ovat näkyvästi läsnä kuntalaisten jokapäiväisessä arjessa. Pääset tutustumaan Tuomen henkilöliikennepalveluihin tästä.

 

Henkilöliikennejohtaja

 

Henkilöliikenteen horisontissa näkyy mielenkiintoisia haasteita, joita luotsaamaan etsimme kokenutta henkilöliikennejohtajaa. Tulevalla Tuomi Logistiikan henkilöliikennejohtajalla on kokemusta strategisesta toimintojen johtamisesta sekä kehityspainotteisista tehtävistä. Hänen kokonaisvastuullaan tulee olemaan henkilöliikennepalveluiden kehitys ja eteenpäin vieminen yhdessä asiantuntevan henkilöstön kanssa. Tehtävässä on mahdollisuus vaikuttaa yhdessä hankintapalveluiden kanssa kuljetuspalvelujen tuotantoon ja laatuun.

Tulevaisuuden kehitysteemoja ovat mm. digitalisaatio, robotiikka, sekä muutokset väestörakenteessa ja kuntasektorilla. Etsimämme henkilö onkin innostunut, ratkaisuhakuinen ja kehitysmyönteinen johtaja, jolle on luontaista olla oman toimintonsa kasvot niin perinteisessä kuin sosiaalisessakin mediassa.

 

Etsimämme henkilö

Toivomme sinulta ymmärrystä Tuomi Logistiikan toimintaympäristöstä ja julkisen sektorin toimintamalleista. Sinulla on tuntemusta julkisen puolen henkilökuljetustarpeista, sekä olemassa olevia verkostoja kuntasektorilla. Kokonaisuuksien johtajana tulet työskentelemään erilaissa työryhmissä, ja koet luontaiseksi verkostoitumisen kuntien ja palveluntarjoajien kanssa.

Kokemus henkilöliikennepalveluiden toiminnasta tai johtamisesta antavat sinulle hyvän pohjan rohkeaan kehitykseen ja projektien läpivientiin. Digitalisaation ja robotiikan ollessa henkilöliikenteen tulevia kehityskohteita, järjestelmäpuolen kehityskokemus on tehtävässä hyödyksi. Esimiestyön koet omaa työtäsi rikastavana tekijänä, ja arvostat ennen kaikkea mahdollistavaa ja keskustelevaa kulttuuria.

 

Työsuhde-edut

Tuomi Logistiikka tarjoaa kasvavan ja kehitysmyönteisen organisaation, jossa saat näyttää kykysi ja tutustua laajalti kaikkiin yhtiön eri liiketoimintoihin. Mukavat ja asiantuntevat kollegat sekä pätevät esimiehet ja johto ovat tukenasi urapolullasi. Henkilöstöetuihin ja henkilöstön uratarinoihin voit tutustua tarkemmin Tuomen urasivuilla.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 24.11. mennessä. Kerrothan meille hakemuksessasi, miten yllä mainitut asiat näkyvät osaamisessasi ja työhistoriassasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, mutta työn aloitus voidaan sopia joustavasti.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Vesa Haapamäki numerosta 041-730-0406. Parhaiten tavoitat hänet 7.11 klo. 12-13:00, 15.11 klo. 8:30-9:30 ja 21.11 klo. 15-16:00, tai Advisor Kristiina Lehmus numerosta 050 3964686. Kysymyksiä tehtävänkuvasta voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi tai kristiina.lehmus@hrsadvisors.fi

HAE TEHTÄVÄÄ

Share This