millog_logo

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista.

Haemme Tampereelle kahta

HENKILÖSTÖASIANTUNTIJAA

Osaamisen kehittämisen asiantuntija: Hoidat henkilöstömme kehittämiseen ja koulutukseen liittyviä tehtäviä toimipaikkojemme tukena. Tehtävä on vakituinen

Rekrytoinnin asiantuntija: Hoidat Millogin työntekijä- ja toimihenkilörekrytointeja ja sen lisäksi noin 60 hengen tytäryhtiömme henkilöstöasioita. Tehtävä on noin vuoden kestävä sijaisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaina 7.2. klo 9.30-12 henkilöstöjohtaja Marja Kuronen p. 040 315 7750 ja keskiviikkona 15.2. klo 9-15 henkilöstöasiantuntija Sari Hakala p. 040 315 7787.

Tartu tilaisuuteen! Katso tarkemmat tehtäväkuvaukset ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 19.2. mennessä. Pääset työpaikkalistaukseen ja hakemukseen Hae tästä- painikkeen kautta.

 

Hae tästä

Share This
hibaby