paroc-logo-byline-RGB-224x70px

Paroc on yksi Euroopan johtavia energiatehokkaiden eristeratkaisujen valmistajia uudis- ja korjausrakentamisen, laiva- ja offshore-teollisuuden, akustoinnin ja muun rakentamisen tarpeisiin. Olemme lähes 80-vuotisen historiamme ajan rakentaneet mainettamme innovaatioiden, tuoteominaisuuksien, teknisen osaamisen ja kestävän kehityksen ansiosta. Tavoitteenamme on toimia jatkossakin innovatiivisena ja luotettavana kestävää kehitystä edistävän rakennetun ympäristön kumppanina asiakkaillemme.Työllistämme noin 2020 ihmistä tuotantolaitoksillamme Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa ja Venäjällä sekä 14 Euroopan maassa sijaitsevissa myyntitoimistoissa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 410 miljoonaa euroa.

Haemme tiimiimme Sinua

HR-koordinaattori

Toimit palkkaprosessin kokonaisvaltaisena koordinaattorina ja yhteyshenkilönä Parocin esimiesten, henkilöstön ja palkkahallinnon palveluita tuottavan kumppanimme välillä, varmistaen sujuvan palkkaprosessin. Tehtäviisi kuuluu esimiesten ja henkilöstön tukeminen palkanmaksuun liittyvissä asioissa, IFS-työajanseurannan hallinnointi sekä yleiset HR-analytiikkaan ja raportointiin liittyvät tehtävät. Työssäsi teet myös sopimuksia, ylläpidät HR-arkistoa ja tartut innokkaasti HR-tiimimme kehittämis- ja projektitehtäviin.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että sinulla on kokemusta palkkahallinnon prosesseista, käytännöistä ja järjestelmistä sekä ymmärrystä myös muista HR-tehtävistä. Olet kehittämishaluinen tiimipelaaja ja hyvä kommunikoimaan. Työskentelet itsenäisesti, olet tarkka ja organisointikykyinen. Viihdyt hyvin työn tiimellyksessä ja tuot iloisen lisän aktiiviseen HR-tiimiimme. Hallitset hyvin suomen ja englannin kielen. Koulutustaustaltasi olet esimerkiksi tradenomi.

Tarjoamme Sinulle vastuullisen, kehittyvän tehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä tiiviissä yhteistyössä linjaesimiesten ja henkilöstön kanssa sekä kehittää alusta asti ulkoistetun palkkahallinnon toimintamallia yhdessä muun HR-tiimin kanssa. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola, puh. 040 775 6150 21.3. klo 14 – 16, 23.3. klo 9 – 11, 29.3. klo 15 – 17. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.03.2016 mennessä oheisen linkin kautta

JÄTÄ HAKEMUS