Pivatic Oy on maailmanlaajuinen toimija ohutlevyosien tuotantolinjojen valmistuksessa ja niihin liittyvien palvelujen tarjoajana. Yrityksen palveluksessa on n. 60 työntekijää ja 90% tuotannosta menee vientiin. Pivatic Oy on osa Ursviken Group Oy:tä. Sijaitsemme Hyvinkäällä keskustan tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tutustu meihin lisää osoitteessa www.pivatic.com.

Etsimme nyt Sinua

Huoltopalveluinsinööri

kasvavaan ammattitaitoiseen yhteisöömme.

Tehtävässä olet osa Pivatic Oy:n jälkimyyntitiimiä, jossa osallistut ohutlevyosien tuotantolinjojen kansainväliseen palveluliiketoimintaan. Toimit asiakasrajapinnassa ja hoidat jälkimyyntiin liittyviä asiakaskyselyitä itsenäisellä toimintaotteella. Vastuullasi on käsitellä asiakkaiden varaosakyselyitä ja tarjota niihin sopivia varaosia ja teknisiä ratkaisuja laadukasta asiakaspalvelua ylläpitäen. Vastaat tarjousten tekemisestä ja tarjousprosesseista kokonaisuudessaan osana kokenutta tiimiä. Huolehdit myös tarvittavista komponenttiostoista sekä lähetyksiin liittyvästä dokumentaatiosta, laskutuksen seurannasta, ja osallistut varaosalistojen ylläpitoon ja päivittämiseen yhdessä tiimin kanssa. Työssä pääset perehtymään ja syventymään tuotantolinjojen valmistukseen ja yhä kasvavaan palveluliiketoimintaan. Kokemuksesi karttuessa vastuualueesi laajenevat uusiin haasteisiin ja osallistut jälkimyyntitoiminnan kehittämiseen.

Toivomme sinulta

  • Insinöörin tutkintoa kone- tai sähkötekniikasta tai vastaavaa teknistä osaamista
  • Kokemusta automaattisista koneista ja niiden rakenteista sekä kykyä tulkita mekaniikkakuvia
  • Aiempi kokemus koneiden varaosamyynnistä, teknisestä tuesta tai muusta palveluliiketoiminnasta katsotaan eduksi
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Tarkkuutta ja täsmällisyyttä, sekä oma-aloitteista toimintaotetta
  • Englannin ja suomen kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • Hydrauli- ja sähkökuvien ymmärrys katsotaan eduksi
  • Aiempi ERP-järjestelmien tuntemus, esim. Visma L7, katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä palveluliiketoiminnan ammattilaisena osana kasvavaa kansainvälistä yritystä. Pääset osaksi kokenutta ja ammattitaitoista tiimiämme, jossa vastuualueesi kasvavat kykyjesi mukaan. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavat henkilöstöedut ja mukavan työyhteisön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisors Oy:ssä Krister Botell 050 304 2410. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 8.2.2019 mennessä.

 

HAE TÄSTÄ