Huoltoteknikko

Pivatic Oy on maailmanlaajuinen automatisoitujen ohutlevyosien tuotantolinjojen suunnittelu-, valmistus-, myynti- ja huoltoyhtiö. Pivatic palvelee asiakkaitaan toimitusten jälkeen varaosa-, huolto-, retrofit- ja modernisointipalveluissa järjestelmien koko elinkaaren ajan. Yrityksen palveluksessa on yli 65 työntekijää tehtaallamme Hyvinkäällä. Tuotannosta yli 90 % menee vientiin. Pivatic Oy on osa Ursviken Group Oy:tä ja sisaryhtiömme Ursviken Technology AB sijaitsee Ruotsissa. Tärkeimmät markkina-alueemme ovat Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa.

Haemme nyt uusia osaajia joukkoomme palvellaksemme asiakkaitamme entistäkin paremmin sekä vastataksemme toimitusten kasvuun. Tule osaksi ammattitaitoista ja rentoa työyhteisöämme, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammatillisesti, olitpa sitten urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä. Tutustu meihin lisää ja katso avoimet työpaikkamme osoitteessa www.pivatic.com.

 

Haemme nyt Sinua

Huoltoteknikko / Service Technician

osaksi Pivaticin jälkimyyntitiimiä.

Tehtävässä toimit Pivaticin automaattisten ohutlevytyöstökoneiden konekannan ylläpito ja huoltotehtävissä. Työhösi sisältyy myös koneiden asennus-, siirto- ja modernisointiprojekteja. Vankan teknisen osaamisen lisäksi tarvitset hyvää asiakaspalvelukykyä ja myynnillistä asennetta työskennellessäsi kansainvälisen asiakaskuntamme parissa. Toimit osana jälkimyyntiorganisaatiotamme palvellen globaalia asiakaskuntaamme. Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti konekantamme parissa haastavissakin tilanteissa ja kehittämään ammattitaitoasi edelleen.  Yksin ei silti tarvitse pärjätä, vaan tukenasi on koko tehtaan huippuorganisaatio.

Toivomme sinulta

 • kokemusta ja osaamista tarkkuutta vaativien koneiden asennus- tai huoltotehtävistä
 • kokemusta automaattisista koneista ja niiden rakenteista
 • kykyä tulkita mekaniikka-, hydrauliikka- ja sähkökuvia
 • tarkkaa ja täsmällistä työskentelytyyliä
 • englannin kielen kohtuullista osaamista sekä matkustusvalmiutta (noin 120 päivää vuodessa)
 • asiakaslähtöistä palveluasennetta sekä myynnillistä ajattelutapaa

Eduksi katsotaan

 • muu kielitaito (esim. saksa, ranska tai espanja)
 • kokemus särmäyspuristimista, Siemens tai Cybelec ohjauksesta
 • ymmärrys automaatiosta tai automaattisten koneiden sähkötöistä

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena osana kasvavaa kansainvälistä yritystä. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavat henkilöstöedut ja mukavan työyhteisön. Työtehtävä on vakinainen ja kokopäiväinen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa After Sales Director Taneli Riuttamäki, 050 490 3912 ja HRS Advisors Oy:n konsultti Katri Ikivuo, 040 848 0658.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 20.10. mennessä.

 

Hae tästä / Apply here

 

English summary

Pivatic Oy is looking for a skilled maintenance technician. You’ll work in the Pivatic After Sales organization, responsible for maintenance of our sheet metal production lines all around the world. You will also be able to work with installation, relocation and modernization projects. To succeed, you’ll need to have experience and knowledge in:

 • machine installations and maintenance requiring precision
 • automatic machines and their structures
 • understanding of mechanical, hydraulic, and electrical diagrams

In addition, you’ll need to have great customer service skills and sales mindset. You might also have knowledge about press breaks, Siemens or Cybelec control systems, automation, or electrical works on automatic machines. Language skills are a great asset (eg. German, French, Spanish)

For further information please contact After Sales Director Taneli Riuttamäki, +35850 490 3912 or HRS Advisors consultant Katri Ikivuo, +35840 848 0658. Submit your application (in English or in Finnish) with salary expectation at latest 20th October.