orsaplogo (002)

 

 

 

 

 

Orsap Oy on erikoistunut loistoristeilijöiden julkisten tilojen ja hyttialueiden kokonaistoimituksiin. Toimintamme kattaa sekä laivan uudisrakentamis- että korjauskohteet. Projektiosaamisemme yhdessä ammattitaitoisen suunnittelun, hankinnan, logistiikan ja projektinhallinnan kanssa takaavat asiakkaallemme kilpailukykyisen ja laadukkaan tuotteen vaativissakin aikatauluissa.

Orsap Oy:n monipuolinen ammattitaito suurten ja vaativien projektien hoitamisessa luokustannuksia säästävän laadukkaan tuotteen yhteistyökumppanille.

 

Etsimme kasvavaan joukkoomme Raisioon ammattitaitoista

HVAC-SUUNNITTELIJAA

 

Tehtävässäsi vastaat HVAC-suunnittelutyön toteuttamisesta loistoristeilijöihin. Olet osa suunnittelutiimiä, jonka toiminnasta vastaa Senior-suunnittelija. Kommunikoit työssäsi yrityksen sidosryhmien kanssa mm. rajapintoihin liittyvissä asioissa.

 

Odotamme Sinulta teknistä näkemystä, visuaalista hahmotuskykyä sekä kykyä hahmottaa suuria kokonaisuuksia. Sinulla on tehtävään soveltuva insinööritutkinto tai vastaava koulutus ja mieluusti vähintään kahden vuoden kokemus suunnittelutehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällistä, tarkkaa, suunnitelmallista mutta joustavaa työtapaa projektiluontoisen ympäristön huomioiden. Aikaisempi työkokemus laivateollisuudesta ja tuntemus telakan rakennustavasta katsotaan eduksi. Hallitset 3D-suunnittelutyökalujen käytön (Cadmatic, Autocad) ja sinulla on hyvät yleiset tietotekniset taidot. Englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito välttämätön.

 

Tarjoamme Sinulle näköalapaikan kansainvälisessä yrityksessä laivateollisuuden parissa. Meillä on tyytyväinen ja pysyvä henkilöstö sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä urallasi. Kasvavalta ja menestyvältä yritykseltämme sinun on mahdollista saada jatkuvuutta, hyvät työsuhde-edut sekä tuki kokeneelta, osaavalta ja tiiviiltä työyhteisöltä. Hvac-suunnittelussa pääset osaksi viiden hengen tiimiä, joka ottaa sinut lämpimästi osakseen. Tutustu toimintaamme osoitteessa www.orsap.fi

 

Lisätietoja tehtävästä antaa valinnassa avustavan HRS Advisorsin Viivi Naatula p. 044 373 2003 (ma ja to 14.00 – 16.00). Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 3.9.2018 mennessä osoitteessa HAE TEHTÄVÄÄ TÄSTÄ